Ministrul Sănătății, Josep Maria Argimon, a anunțat astăzi că Casa Seat, din Barcelona, ​​va fi de acum înainte un punct fix de vaccinare în Catalonia. Argimon a spus acest lucru în cadrul prezentării bilanţului acţiunilor de colaborare ale SEAT SA în lupta împotriva COVID – 19.

Casa Seat este al doilea punct în care se administrează mai multe vaccinuri în toată Catalonia, după Fira de Barcelona.

Ministrul Sănătății a mulțumit companiei auto „ pentru sprijinul, colaborarea și implicarea” în diverse acțiuni în lupta împotriva COVID – 19, mai ales în campania de vaccinare. În acest sens, Argimon a declarat că „ Seat ne-a ajutat să atingem niveluri ridicate de acoperire împotriva COVID și a participat la succesul campaniei și la rezultatele protecției populației care au reușit”.

Ministrul a mai subliniat că „autocaravanele” Seat, vehicule folosite în cadrul competițiilor sportive, au făcut posibilă ajungerea în anumite cartiere unde era o acoperire redusă și persoanele cu dificultăți de acces. punctele obișnuite de vaccinare sau cu probleme de programare. El a mai precizat că acestea sunt o „ resursă foarte valoroasă” , care nu se limita la vehicul, ci era însoțită de profesioniști.

La eveniment a participat și președintele companiei auto SEAT SA, Wayne Griffiths; directorul Sănătate, Securitate și Situații de Urgență al SEAT SA, Dra. Patricia Such; președintele Fundației pentru Lupta împotriva SIDA și Bolilor Infecțioase, Dr. Bonaventura Clotet; și economistul în sănătate – Fundația Francesc López pentru Lupta împotriva SIDA și Bolilor Infecțioase

Sursa: Ministru Argimon anunță că Casa Seat, din Barcelona, ​​va fi punct fix de vaccinare în Catalonia