Prin Rețeaua Națională Rurală (RRN), Ministerul Agriculturii, Pescuitului și Alimentației publică aceste trei noi ediții ale cursuri online „Antreprenoriat în mediul rural” disponibile antreprenorilor care doresc să-și dezvolte proiectul de afaceri în mediul rural.

Persoanele interesate de aceste acțiuni de formare vor obține informații de bază pe pașii de urmat pentru a le întreprinde, vor învăța să-și dezvolte planul de afaceri, vor dobândi noțiuni despre comunicare, cooperare și generare de sinergii cu alte inițiative; și își vor dezvolta competențe pentru a-și lansa proiectul de afaceri.

Cursurile, susținute de profesioniști cu o vastă experiență în lumea afacerilor, antreprenoriat și comunicare, sunt structurate în patru module, fiecare dintre ele având o durată de o săptămână. Ca noutate, în acest an, ENISA va participa ca entitate care sprijină proiecte de afaceri inovatoare, prin diferitele sale linii de finanțare.

La acest nou apel, a 5-a, Ediția a 6-a și a 7-a se vor desfășura la următoarele date:

Ediția a 5-a: De la 21 din iunie până la 15 iulie 2022.Ediția a 6-a: De la 28 iunie până 21 iulie 100622.Ediția a 7-a: septembrie 2022 (zile încă de stabilit). Perioada de înscriere pentru primele două cursuri este acum deschisă și se va încheia, pentru ambele ediții, pe 15 iunie la 28: 59h.

Persoanele interesate pot în consultarea programului și efectuarea cererii de înscriere prin spațiile activate pe site-ul Rețelei Naționale Rurale pentru ediția a V-a și ediția a VI-a.

Antreprenori din mediul rural.

// Sursa: Guvernul Spaniei – Ministerul Agriculturii, Pescuitului si Alimentatiei convoaca antreprenoriatul cursuri în mediul rural