Compania aeriana Blue Air a anuntat ca de la 28 octombrie a.c. se mareste limita de greutate a bagajelor de mana, fara nici un cost pentru pasageri.

Cei care vor zbura cu avioanele companiei vor putea sa trasporte gratuit bagaje de mana de pana la 10 kilograme.

Pentru a spori confortul pasagerilor sai, compania Blue Air a marit limita de greutate a bagajului de mana de la 7 la 10 kg! Aceasta modificare vine in intampinarea nevoilor celor care aleg sa calatoreasca in Europa la bordul aeronavelor noastre„, informeaza compania pe pagina sa web.

Indiferent de data la care si-au achizitionat biletele, din 28 octombrie, toti pasagerii companiei Blue Air vor avea dreptul la „o piesa de bagaj gratuita de 10 kg, care trebuie sa se incadreze in dimensiunile standard de 55 x 40 x 20 cm si trebuie sa intre cu usurinta in sizerul de bagaje de mana de la ghiseele de check-in/imbarcare din aeroport„.

In continuare copiii pana in 2 ani (infant) nu pot avea bagaj de mana, dar au dreptul la un bagaj de cala gratuit de pana la 32 kg, mai precizeaza Blue Air prin comunicatul de pe pagina web.

De asemenea, in cazul in care pasagerii au aparatura electronica (aparat foto, laptop, ipad) sau posete/borsete este necesar ca acestea sa fie introduse in bagajul de mana. Exceptie fac produsele achizitionate din magazinele Duty Free din aeroport, care vor fi acceptate separat bagajului de mana si vor fi transportate, in continuare, gratuit.