Deși Carabanchel și Centro sunt cele mai „isidro” cartiere, ele nu lipsesc în niciunul dintre 18 Alte activități pentru a vă bucura de sărbătorile hranei oriunde ați locui în oraș. Aici trecem prin atracțiile pe care ți le oferă programul San Isidro în 19 Districtele Madrid.

Tocmai când 400 ani ai canonizării umilului nostru patron, în Centrul de înzestrare al Arganzuela te poți „cufunda” în Madridul în care a locuit San Isidro, cu expoziția organizată de Congregația Regală, Foarte Ilustre și Primitivă din San Isidro, în care sunt adunate imagini cu locurile și obiceiurile orașului din acea vreme. Pană la 27 din mai. Și amintiți-vă că există Matadero Madrid, una dintre principalele etape ale festivităților.

În Barajas, May se îmbracă în chulapo cu zarzuele, activități pentru copii și expoziții în diferitele spații culturale ale cartierului . Iar tradiționala împărțire de limonadă și gogoși sub coardele orgii în butoi nu putea lipsi din ziua respectivă 15, începând cu 13: h, în Plaza Mayor de Barajas.

Carabanchel a luat o fugă. Logic. Dacă ar fi trebuit să alegeți cel mai „isidrero” dintre 18, aproape sigur că va câștiga titlul. De aceea, Pradera s-a „deschis” cu muzică cu o săptămână înainte de începerea festivităților marcate astăzi de proclamația lui Antonio Resines. Din weekendul trecut, muzica nu a încetat să cânte pe scenele Pradera în timp ce se pregătește pentru ziua cea mare, unde va avea loc slujba și distribuirea de cocido, cabina foto isidril, dansurile obișnuite, spectacolele, DJ-urile și, în încheiere. ziua, artificiile sfâșiind noaptea.