Secretarul de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice Cornel Feruță l-a primit vineri, 5 august 2022, pe ambasadorul agreat al Republicii Socialiste Vietnam la București, Do Duc Thanh, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Secretarul de stat a exprimat aprecierea cu privire la nivelul foarte bun al cooperării româno-vietnameze, subliniind importanța pe care autoritățile române o acordă colaborării cu acest stat. Demnitarul român a punctat oportunitatea intensificării dialogului bilateral și dinamizarea cooperării economice și sectoriale.

La rândul său, ambasadorul agreat al Republicii Socialiste Vietnam a salutat nivelul excelent al relațiilor bilaterale, exprimându-și angajamentul pentru aprofundarea cooperării cu România. A menționat, îndeosebi, importanța consolidării dialogului politic și impulsionarea relațiilor în plan sectorial, cu accent pe domeniile economic, cultural și educațional.

Secretarul de stat Cornel Feruță a urat succes interlocutorului în vederea îndeplinirii mandatului ce i-a fost conferit, asigurându-l de sprijinul Ministerului Afacerilor Externe în desfășurarea activității sale.

Sursa: Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice Cornel Feruță a ambasadorului agreat al Republicii Socialiste Vietnam la București, Do Duc Thanh, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare