Secretarul de stat pentru afaceri globale È™i strategii diplomatice Traian Hristea a participat la deschiderea primei ediÈ›ii a Forumului internaÈ›ional cu tema „Black Sea Perspectiveâ€, organizat la BucureÈ™ti, în perioada 15-16 noiembrie 2022, de către Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență (E-ARC).

În alocuțiunea sa, secretarul de stat Traian Hristea a salutat abordarea de către Forumul de la București a diverselor fațete ale conceptului de reziliență, care se dovedește deosebit de relevant în contextul provocărilor de securitate actuale generate de agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei. 

Forumul organizat de E-ARC va consolida rolul instituției de la București drept centru de excelență în domeniu, reprezentând o contribuție importantă la eforturile de creștere a rezilienței la nivel euroatlantic.

 

Sursa: Participarea secretarului de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice Traian Hristea la deschiderea primei ediții a Forumului Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență