lumina de Craciun

lumina de Craciun

Pentru mulți este începutul festivităților. Apoi vin nugații, loteria, decorațiunile, cinele… ;¦ dar clicul de iluminat al străzilor este reamintirea că începem numărătoarea inversă către una dintre cele mai emoționante date ale anului, Crăciunul. Și străzile din Madrid s-au îmbrăcat din nou de Crăciun, cu un â™+costumâAs în care nu lipsesc motivele obișnuite, precum copacii sau nașterile, dar nici noile design-uri ale marilor creatori. Persoana responsabilă cu acel clic a fost Lucio Blázquez, proprietarul Casa Lucio, în persoana căruia Consiliul Local a vrut să recunoască munca neobosită a tuturor bătrânilor din Madrid.

Lucio Blázquez, encargado de encender el alumbrado navideño
Lucio Blázquez, responsabil cu aprinderea iluminatului de Crăciun

Acesta pentru€scostumâAA de lumină ajunge la mai mult de 153 locații, răspândite pe 20 raioane ale orașului și este alcătuită din 12 Milioane de becuri LED de înaltă eficiență pentru a optimiza consumul de energie.

Iluminatul de Crăciun în Madrid este una dintre cele mai mari atracții turistice de-a lungul anului, care nu numai â&#115 ;Aadăposturiâs È agitația zilnică a străzilor, dar energizează și comerțul, industria hotelieră și economia în general a orașului. În 2022 a atras mai mult decât 863.0 turiști și intenția este de a reveni la acele niveluri turistice anul acesta.

Lanțuri, cireși, brazi” Alcalé entre Cibeles y plaza de la Independencia. Ben Busche ;¦și clasicii

Și în Colón, o propunere inedită: o nouă naștere în 3D. Â Este o cifră de 000 metri înălțime și aproximativ 9 m2, iluminat cu 00015.0 puncte de lumină led.

Nou este și designul pe care Consiliul Local l-a realizat pentru tronsonul calle de Alcalá între plaza de Cibeles și Puerta del Sol.

Nu puteau lipsi nici patru clasice. Vorbim despre

balul mare

Despre autor

Publicitate

Publicitate

Hotnews.ro

Români în Madrid

Români în Madrid

Grupul românilor din Madrid pe Facebook

Contact

Contact Publicitate Banner Romanul.eu