Cunoscuta firmă de transport pachete din Spania livrează colete la domiciliu pentru clienții din București și din apropiere prin filiala sa din Voluntari.

Agenția Logistica Trans Rom Neluțu Moise din România se află în Voluntari, în strada Tudor Vladimirescu, nr. 58, iar telefonul pentru informații este 0721 496 319.

Orarul de funcționare a agenției Logistica Trans Rom Neluțu Moise din Voluntari este următorul:

  • Miercuri: 9.00 – 13.00 și 16.00 – 20.00
  • Joi: 14.00 – 20.00
  • Vineri: 9.00 – 14.00

Pachetele clienților din București pot trimise pe ruta România Spania și retur de la București și prin intermediul agenției inaugurate în comuna Voluntari.

Ne doream de mult să avem un punct fix, accesibil clienților din zona Bucureștiului și să le oferim astfel posibilitatea să ridice sau să depună pachetele pe parcursul mai multor zile. Mai mult, de acum, prin agenția din Voluntari oferim clienților un serviciu de livrare la domiciliu pentru pachetele primite din Spania”, ne explică Mihai Roth, responsabil de comunicare în cadrul firmei de transport pachete, cu sediul central în Spania.

Livrarea pachetelor la domiciliu în București costă 6 euro și plata acestui serviciu se face în momentul depunerii pachetului, la sediile din Spania.

În același timp, Logistica Trans Rom Neluțu Moise continuă să livreze pachete în București, în punctul de livrare tradițional (Lujerului, între Cora și Plaza Calea Ferată).

[textblock style=”1″]Logistica Trans Rom Neluțu Moise este una dintre cele mai cunoscute și respectate companii de transport de pachete pe ruta România – Spania și retur, cu o vechime de aproape 16 ani. Deține una dintre cele mai mari rețele de acoperire din Spania, cu sedii și colaboratori în toate provinciile în care trăiesc români.[/textblock]

Pentru mai multe informații despre serviciile Logistica Trans Rom, puteți accesa pagina web a firmei www.logisticanelutumoise.eu.