Prefectul de Lodi Giuseppe Montella a semnat astăzi memoriul de înțelegere cu Asociația Federfarma Milano-Lodi-Monza și Brianza, compania de farmacie municipală Lodi și compania de servicii municipale speciale din Sant’Angelo Lodigiano, în scopul intensificării siguranței. a farmaciilor din provincie.

«Colaborarea cu asociaţiile comerciale reprezintă un instrument suplimentar de combatere a fenomenelor, deşi limitate pentru teritoriu, de jafuri în detrimentul farmaciilor. Speranța este de a putea aduce la cunoștință instalarea sistemului cât mai multe puncte de vânzare pentru a realiza o acoperire pe scară largă în teritoriu”, a comentat prefectul.

Documentul – ca parte a protocolului cadru național între Ministerul de Interne și Federfarma reînnoit la 4 septembrie 2020 – urmărește promovarea instalării în farmaciile locale a unui sistem a unui sistem video-alarma capabile să transmită, în cazul unui jaf în incinta farmaciilor, imaginile în timp real către încăperile și centrele de operațiuni ale Poliției.

Pe lângă supraveghere video, specifice va fi asigurată, de către o parte a poliției, operatorii de farmacii instruire pentru adoptarea celor mai eficiente măsuri de prevenire.

#Îmi place să te cunosc. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – Roma

Centrală telefonică (+ 39) 06.

Sursa: Lodi, crește siguranța farmaciilor datorită supravegherii video