La Molina va începe sezonul estival în această vineri 24 în luna iunie cu o gamă largă de sporturi și activități la munte înalt. Gara La Cerdanya va fi deschisă zilnic de la 24 din iunie până la 11 Septembrie. De atunci, va fi deschis în weekend până pe 2 octombrie.

Una dintre principalele activități ale ofertei turistice în aer liber a La Molina este telecabina Cadí-Moixeró , care oferă o plimbare inedită până la Cuibul Vulturului, situat la 2 metri 537 metri. Ajunși acolo, vizitatorii se pot bucura de priveliștile panoramice și pot efectua circuitele de drumeții și actorie inaugurate anul trecut: circuitul naturii și circuitul minelor, semnalizate de Parcul Natural Cadí-Moixeró. În plus, împreună cu parcul, vara aceasta va fi inaugurat un punct de belvedere panoramic la vârful sudic al La Tosa d’Alp de unde să observați județele Berguedà și Cerdanya și circuitul faunei sălbatice va fi extins cu noi panouri informative și în mărime naturală. structuri de creștere a animalelor

Persoanele care doresc să meargă la vale, enduro, mountain bike și MTB o pot face la Bikepark din La Molina, cel mai mare din Catalonia. Bicicliștii vor găsi circuite de coborâre pentru toate nivelurile, un circuit Cross Country și Wood Park. De asemenea, puteți urca la Cuibul Vulturului pentru a vă bucura de priveliști lăsând bicicleta la stația intermediară a telegondolei. Până în iunie 30, abonamentul de sezon Bikepark poate fi achiziționat la un preț promoțional de 123 € pentru adulti si 30 € pentru copii in magazinul online din statie. La Molina este, de asemenea, punct de trecere și punct de sosire pentru multe trasee pentru cei care preferă să practice ciclismul rutier.

Vizitatorii vor găsi în funcțiune telescaunul Cap de Comella. , precum și activitățile Parc d’Aventura als Arbres și zona telegondolei, piscina încălzită și serviciile de catering din Alabau, El Niu de l’Àliga și El Bosc.

La Molina se remarca si prin faptul ca este una dintre cele mai avansate facilitati din punct de vedere al resurselor pentru vizitatori si sportivi cu mobilitate redusa. Centrul de Sport Adaptat (CEA) va avea activități adaptate și accesibile precum practicarea de downhill mountain bike, trasee de ciclism sau Tree Adventure Park.

*) Pionier în transformarea digitală, La Molina lansează în acest sezon vânzarea în avans online a biletelor de acces la bazinul stației precum și a automatelor de validare a acestor bilete; și întreține sistemul de vânzare în avans a permiselor de schi Bikepark și a biletelor de telegondolă și telescaun.

Mai multe informații și selecție de fotografii cu resurse la următorul link .

Sursa: La Molina începe sezon de vară cu o gamă largă de sporturi și activități în aer liber