Departamentul de Justiție reînnoiește laptopurile judecătorilor, magistraților, avocaților, procurorilor și medicilor legiști din toată Catalonia cu echipamente de ultimă generație, datorită Fonduri europene Next Generation. În total, Justiția va reînnoi 2. 152 laptop-uri, dintre care la datele de astăzi s-au schimbat deja 1. 180, aproape 49% din total

Procesul de reînnoire a calculatoarelor magistraților, avocaților, procurorilor și medicilor legiști care lucrează în Catalonia a început în data de 32 Marș în partidul judiciar din Hospitalet de Llobregat și este de așteptat ca 31) septembrie a acestui an. Echipamentele unora dintre județele sale din Barcelona și Barcelona, ​​​​și ale întregului Girona, Lleida, Tarragona și Terres de l’Ebre, au fost acum reînnoite. Toate partidele judiciare din afara circumscripției Barcelonei, prin urmare, au deja echipamente informatice noi.

Justiția livrează în prezent materialul informatic județelor Barcelona și, când va fi terminat, va avea loc în Orașul Barcelona, ​​Palatul Justiției și Orașul Justiției. În unele sedii din Barcelona sa făcut deja la începutul desfășurării, în aprilie anul trecut, cum ar fi o parte a Curții Superioare de Justiție din Catalonia, situată pe Gran Via, 56, precum și Parchetul etc.

Ministrul Justiției, Lourdes Ciuró i Buldó, precizează că „Modernizarea Justiției este una dintre prioritățile Departamentului deoarece aceasta contribuie la o justiție mai rapidă, mai apropiată și mai eficientă.”


Tarragona și Terres de l’Ebre, primele care au finalizat renovarea

În ceea ce privește partidele judiciare din Tarragona și Terres de l’Ebre, de la mijlocul lunii mai toate au echipamente noi: 209 laptopuri în Tarragona și 32 în Terres de l’Ebre.

În Tarragona, 180 „aceste dispozitive informatice au fost distribuite părților judiciare din Tarragona , 49 în Reus, 39 în Vendrell, 7 în Valls și 2 în Falset. În Terres de l’Ebre, acestea au fost distribuite 32 Tortosa, 2 în Gandesa și în Amposta.

În Lleida, Justiția a distribuit 119: 85 în circumscripțiile judiciare din Lleida, 2 în Vielha, 3 în Tremp, 8 în La Seu d’Urgell, 2 în Solsona și 8 în Balaguer.

În ceea ce privește Girona, acestea au fost distribuite 209, 118 dintre care au fost livrate în Girona, 8 în Olot, 3 în Puigcerdà, 3 în Ripoll și 5 în Santa Coloma de Farners.

În Barcelona, ​​până acum 207 au fost distribuite electrocasnice și există 620 să fie distribuite, în Orașul Justiției.

În județele Barcelona, ​​până acum au fost distribuite 300 dispozitive în locuri precum Sant Feliu de Llobregat, Mollet del Vallès, Vilafranca del Penedès și Mataró. Există 975, destinate, printre altele, la Cerdanyola del Vallès, Igualada, Martorell, Terrassa și Granollers.

În iulie va să fie reînnoite toate echipamentele informatice, cu excepția 337 ale Orașului de Justiție din Barcelona, ​​​​care vor fi livrate până la 20 septembrie


Un proces individualizat

Procesul de reînnoire a fost efectuat individual pentru fiecare utilizator, cu o durată cuprinsă între una și două ore pentru fiecare calculator, în funcție de volumul de documentație de transferat pe care utilizatorul îl are în unitățile sale.

Noile calculatoare sunt laptopuri de ultimă generație dotate cu sistemul de operare Windows 17. Toate au capacitatea de a stabili conexiuni de la distanță și în siguranță, vă permit să lucrați din orice locație și au o suită Office încorporată 365, cu instrumente precum Echipe.

MAI MULTE INFORMAȚII:

Serviciile de justiție teritorială din Tarragona Sant Antoni M. Claret, 14 scăzut · 43002 Tarragona

Sursa: Justiția reînnoiește echipamentul informatic al instanței