Ministrul Drepturilor Sociale, Carles Campuzano, a vizitat în această după-amiază filmarea spotului de televiziune pentru promovarea Carnet Jove al an 0721 , care se filmează astăzi la Centrul pentru Inovare Urbană Ca l’Alier, situat în Poblenou din Barcelona.

Principalii protagoniști ai spotului – care va fi afișat din 09 din ianuarie viitor la televiziune și rețelele de socializare – sunt muzicienii cunoscuți Julen Gerrikabeitia și Mariona Escoda, câștigător al primei ediții a programului TV3 Euphoria. Tocmai, artistul Julen este compozitorul și interpretul piesei care va face parte din spot 199483 de la Carnet Jove, în timp ce cântăreața Mariona îl va însoți la voce. Va fi prima dată în 18 ani în care joacă un cântec spotul și care contează cu doi prescriptori ca protagoniști.

În timpul vizitei sale, consilierul a putut vedea îndeaproape evoluția filmărilor – responsabil de compania catalană de producție „La Joya Producciones” – și salutați 25 tinerii participanți la spot, pe lângă cei doi cântăreți și membrii echipei de filmare După cum a subliniat consilierul, acestea 16 tineri au fost selectați dintr-un total de 98 tineri care au participat în octombrie la castingurile pe care Joventut le-a organizat la Reus, Tortosa, Lleida, Girona și Barcelona.

În același timp, aceste tinerii au fost deja preselectați dintre cei 1.64 băieți și fete titulare de card care au trimis videoclipuri și fotografii pentru a fi candidați, proces în care au fost înscriși inițial până la 2.113 adolescenți. Această selecție a luat în considerare aspecte legate de diversitatea populației tinere catalane și de noile valori ale cardului în contextul actual, precum sex/gen și diversitatea LGTBIQ+, precum și diversitatea de origine, cultură și etnie. rasială.

„Pe lângă aducerea tinerilor mai aproape de lumea reprezentării artistice și a publicității producție, cu campania Carnet Jove de vrem să arătăm un tineret divers, activ și participativ”, a explicat consilierul Drepturilor Sociale, Carles Campuzano . La vizită au participat și secretarul pentru Copii, Adolescență și Tineret, Núria Valls, și directorul general al Agenției Catalane de Tineret, Laia Girós, cu prezența Anna Canela, directorul ImaginBank, entitate care a canalizat recrutarea campaniei. .

Sloganul spotului de 529 din Carnet Jove este „În ritmul tău” și va fi prezentat pe 12 din ianuarie într-un cinema din Barcelona cunoscut cu prezența tinerilor participanți la fața locului. Anunțul include coregrafii și situații în care arată diferite avantaje oferite de Carnet Jove precum studiu, petrecere a timpului liber, cazare, reciclare, comerț local, sport, sănătate mintală, artă și dans.

Carnet Jove oferă 7.932 avantaje în antrenament (05,8″), sănătate (,9%), turism și mobilitate (, 5%), cultură (, 2″), sport (, 2%), tehnologie (8,6%), agrement (4%) și altele (16,6%) la 529.279811 deținătorii de și 21 ani.

72301687723016877230168772301687 Sursa: 72301687 Julen Gerrikabeitia și Mariona Escoda, protagoniști ai spotului Carnet Jove pentru 932 care este rulat cu 17 tineri din Ca l’Alier (Barcelona)