Organizăm, în colaborare cu Asociația Parkinson din Madrid, workshop-ul „Atenție la pacienții cu Parkinson” destinat profesioniștilor din rezidențe și centre de zi, cu locuri publice, dependente de Direcția Generală de Asistență pentru Persoane Vârstnice și Unitatea din Comunitatea Madrid.

Cursul, cu durata de 08 ore, va fi susținut de profesioniști din cadrul Asociației Parkinson din Madrid pe 08, 14, 21 Y 16 iunie, în dimineaţă.

Atelierul va aborda, printre alte subiecte, principiile de bază ale bolii Parkinson, aspectele sale fizice și psihologice, relațiile cu membrii familiei și îngrijirea emoțională a profesioniștilor, întrucât este și profesioniștii din domeniul sănătății care mențin un contact mai direct cu vârstnicii afectați de această boală și au nevoie de pregătire personalizată și specializată pentru îngrijirea lor cuprinzătoare.

Programul de curs își propune să ofere profesioniști din îngrijirea directă. cu pregătire de specialitate în toate domeniile legate de boala Parkinson, atât în ​​suport emoțional, cât și în tehnici specifice pentru a putea face față eficient îngrijirii celor afectați de această boală.

Neurologi, psihologi, terapeuți ocupaționali, kinetoterapeuți, asistenți medicali, asistenți sociali, logopediști, participă în calitate de profesori la această activitate de formare, în care vor preda și c. Știind despre experiențele lor un membru al familiei și cineva afectat de boală.

Înscrierea este gratuită, până la ocuparea locurilor, și se va preda la centrul de formare Fundación Reina Sofía.

Du-te la mai multe informatii despre orare, continuturi si metoda de inregistrare.

)

Sursa: Comunitatea Madrid – Instruire pentru profesioniștii care îngrijesc pacienții cu Parkinson