Institutul Regional pentru Securitate și Sănătate în Muncă a încheiat evenimentele comemorative ale Zilei Mondiale a Securității și Sănătății în Muncă desfășurate în data de 28 din aprilie. În timpul săptămânii de la 29 la 29 în aprilie, au avut loc conferințe, ateliere și cursuri pentru diseminarea securității, sănătății și bunăstării în mediul de lucru în diferite domenii.

Actul central a avut loc la sediul Comunității Madrid cu predarea premiilor în prevenirea riscurilor profesionale. Câștigătorii ediției a III-a și a IV-a și-au adunat premiile din mâinile ministrului adjunct al Ocupării Forței de Muncă, Alfredo Timermans. Actul a debutat cu intervenția managerului, Marina Parra, care a mulțumit tuturor celor prezenți și, în special, câștigătorilor, pentru munca continuă în lupta împotriva accidentelor de muncă. Managerul IRSST și directorul general al Muncii a anunțat că deja se lucrează la o nouă ediție care va avea ca motto Bune practici în siguranța rutieră la lucru.

În aceeași zi, IRSST a dorit să fie prezent și la evenimentul Rebuild 2021 care face parte din masa de discuție „SDG și Sănătate și Siguranță” unde a fost prezentat un decalog care are ca scop promovarea siguranței și sănătate la locul de muncă printre promotorii imobiliari ai regiunii noastre.

În cursul acestei săptămâni, tehnicienii organismului au putut vizita compania Sediasa Alimentación sau Școala Hotelieră din Alcalá de Henares. În aceasta din urmă a fost organizată și o sesiune de informare dedicată prevenirii în industria hotelieră, bucătărie și turism. De asemenea, le-a plăcut să viziteze Muzeul Prado pentru a afla de la personalul său cele mai reprezentative tablouri din colecția sa din punct de vedere al siguranței locului de muncă.

Atelierele

Introducere în educația vocală și Industrial de bază Igiena a reunit un număr mare de persoane în persoană, datorită îmbunătățirii situației de sănătate. Zilele lucrătoare Înțelegerea tabelului bolilor profesionale Y Riscuri ergonomice și igienice în sectorul de coafură și estetică a servit la prezentarea și analizarea publicațiilor pe care IRSST le-a publicat recent și care pot fi consultate gratuit prin Publicamadrid.

Accidentele de muncă au fost analizate într-o conferință organizată împreună cu UGT Madrid: Securitatea muncii: Accidente de muncă și patologii netraumatice . Acest eveniment, incheiat de managerul IRSST, a facut parte din actiunile stabilite in

Sursa: Comunitatea Madrid – 050392Institutul Regional încheie Săptămâna Securității și Sănătății în Muncă 2021