Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, ministrul Apărarea, Margarita Robles, a participat la evenimentul organizat de Ministerul Sănătăţii şi a participat împreună cu omologul ei al Sănătăţii, Carolina Darias, la livrarea acestor decoraţii.

Inspectoratul General de Sănătate (IGESAN), Baza Aeriană Getafe și Echipa mobilă de vaccinare, aparținând Comandamentului Operațiuni Speciale (MOE) situate în Cazarma „Alferez Rojas Navarrete” s-au remarcat prin decorație.

Generalul diviziei farmaceutice Juan José Sánchez Ramos și colonelul Forțelor Aeriene Santiago Ibarreta au primit Ordinul Civil de Sănătate în numele IGESAN și al Getafe Air Base, în timp ce locotenentul asistent medical Alicia Ortiz a făcut-o în numele echipei mobile de vaccinare din Alicante.

Ministrul Dă rias și-a exprimat recunoștința „pentru activitatea Ministerului Apărării și Sănătății Militare” și, mai precis, „sprijinul indispensabil al acestora în strategia de vaccinare, aducând speranță și, de asemenea, instantaneu în vremuri și locuri de mare complexitate”.

Sursa: Guvernul Spaniei – Inspectoratul General de Sănătate, Baza Aeriană Getafe și o echipă mobilă de vaccinare din Alicante primesc Ordinul de sănătate civilă070422