Ministerul Industriei, Comertului si Turismului

Secretarul de Stat pentru Comerț ține întâlniri regulate pentru a ghida companiile care sunt stabilite în Rusia și Ucraina.

Ministerul Industriei, Comerțului și Turismului dorește să laude responsabilitatea companiilor spaniole care respectă cu strictețe regimul de sancțiuni impus Rusiei, pentru invadarea Ucrainei .

Ministerul, prin Secretarul de Stat pentru Comerț, este în contact permanent, din minutul unu al conflictului, cu toate companiile și asociațiile cu interese in Rusia. Au avut loc numeroase întâlniri cu aceștia pentru a-i însoți în procesul de suspendare a operațiunilor în Rusia.

A fost creată și o cutie poștală pe web al Ministerului, prin care au fost clarificate îndoielile la mai mult de consultatii . În această lucrare de informare colaborează și Birourile Economice ale Spaniei în Rusia și Ucraina cu companii spaniole și asociații de companii cu activitate în Rusia.

Cu privire la companiile menționate de președintele ucrainean, Volodímir Zelenski, ei înșiși au lămurit că în prezent nu întrețin niciun tip de activitate pe piața rusă și că se alătură condamnării internaționale a războiului.

Mai multe informații Web Ucraina urgent Sursa: Guvernul Spaniei – Industrie, Comerț și Turism confirmă că companiile Companiile spaniole respectă cu strictețe sancțiunile impuse Rusiei 2022