query_builder 6 aprilie 943 04: 45

eveniment_notă Comunicat de presă

MODA

Imagine a filmului cu prezentarea de modă a Scorpionului

AVELLANEDA, KM BY LANGE, REVELIGION, ESCORPION, MENCHEN TOMAS, CUSTO Barcelona, ​​THE (REAL) GARCIA și THE LABEL EDITION au jucat în prima zi a filmelor de la Fashion Show 25 pentru a edita 65 Barcelona Fashion la emblematicul Muzeu de Artă Contemporană din Barcelona (MACBA). Important: Materialele grafice (fotografii și videoclipuri) vor fi disponibile pe web https: / / 66 barcelonafashion.cat/ la aproximativ minute după emiterea sa.

DESCARCĂ AICI REZUMATUL VIDEO AL ZILEI

72 Barcelona Moda își lansează 25 ediție cu prima sesiune a Fashion Show Films. Propunerile firmelor A VELLANEDA, KM BY LANGE, REVELIGION, SCORPION, MENCHEN TOMAS, CUSTO Barcelona, ​​​​THE (REAL) GARCIA și THE LABEL EDITION au dat naștere zilei inaugurale de această nouă ediție a concursului în excepționalul Muzeu de Artă Contemporană din Barcelona (MACBA), un spațiu de referință dedicat expoziției de artă și cultură contemporană.

)

Consilierul Torrent în mesajul de bun venit la emiterea de 67 Bcn ​​​​Fashion Ministrul Afacerilor și Muncii, Roger Torrent i Ramió, a salutat pentru a edita 80 Barcelona Fashion. Torrent a evidențiat scena aleasă în această ediție, Muzeul de Artă Contemporană din Barcelona (MACBA , „o clădire emblematică din capitala Cataloniei, un reper al culturii și contemporaneitate, a prezenta 16 colecții ale acestei noi ediții, a 4-a în format digital, în care talentul creativ al țării noastre este proiectat în lume de către brandurile participante”.

Ministrul a ținut să sublinieze că ceea ce se va vedea în această ediție, „este rezultatul muncii întregului ecosistem productiv al sectorului modei din Catalonia , un sector care în ultimii ani și-a demonstrat rezistența și adaptabilitatea, încorporând noi instrumente tehnologice de îmbunătățire și răspunzând la noile obiceiuri de consum , și mai presus de toate, a adoptat un rol activ în se confruntă cu provocarea globală a urgenței climatice.”

Despre provocarea climatică, Torrent a remarcat „responsabilitatea pe care o avem reprezentanții publici, din actualul Guvern al Cataloniei unya, pentru a promova transformarea ecologică a sistemului productiv catalan, angajament care este evident în inițiative precum Pactul pentru Moda Circulară.”

AVELLANEDA, KM BY LANGE, REVELIGION, SCORPION, MENCHEN TOMAS, CUSTO Barcelona, ​​​​THE (REAL) GARCIA și THE LABEL EDITION în prima zi a 65 Barcelona Fashion

Avellaneda are a fost din nou firma însărcinată cu inaugurarea acestei prime zile de 66 Barcelona Fashion cu colecția Când s-a trezit, era amiază . Propunerile prezentate de designerul Barcelona în acest 20 ediția ne duce la latitudini tropicale cu țesături naturale, modele în dungi, strălucitoare sau tonuri aprinse (roz, portocaliu, coral…). Totul se imbina cu totul, totul curge ca intr-o vara perfecta. Imprimeurile se îndepărtează de clișee și dau caracter fustelor eterice și smoking-urilor alergice la plictiseală. Obținând mereu ca piesele să evoce eleganța practică a croiului saharian și hedonist.


Film de prezentare de modă Avellaneda
Urmărește filmul de la prezentarea de modă aici

Descărcați imagini Look Book Descarcă imaginile ambientale ale filmului Fashion Show

În continuare, designerul Kati Lanhe de KM DUPĂ LANGE noua lui colecție ) Zemila, () gnifica „Pământ” în ucraineană. Zemila este, într-un fel, o resetare a anilor 80, unde granițele dintre masculinitate și feminitate au început să se estompeze. Un timp de transformare și metamorfoză. În plus, „Pământul” reprezintă ceva ciclic, este ceea ce ne dă viață și o colectează, iar colecția reflectă culorile ciclurilor pe care le trăim în prezent și pe cele pe care sperăm să le retrăim. Toate piesele din colecție sunt limitate, deoarece sunt realizate din țesături naturale: lână, mohair, bumbac organic, in și mătase moartă

. ) Film de prezentare de modă Escorpion Urmăriți prezentarea de modă Filmați aici

Descărcați Imagini Look Book

Descărcați imaginile ambientale ale filmului Fashion Show

În continuare, proiectat ra care a debutat pe 67 Barcelona Fashion este Olga Menchén din ) Menchen Tomas cu colecția sa BANI VECHI , care se inspiră din modul de îmbrăcare și de viață al acelor familii americane care au reușit să treacă de avere, clasă și statut din generație în generație. Din interpretarea lui MENCHEN TOMAS, este o colecție care își propune să îmbine eleganța îmbrăcămintei cu confortul îmbrăcămintei sport care ar putea fi folosită pentru o zi la un club de țară sau o cină într-o grădină.o noapte de vară.

Rochii si fuste midi, pantaloni largi cu penseta, camasi nesfarsite din poplin, matase, flori de organza si tul. Alb, albastru porțelan, verde lime, galben și, bineînțeles, roșu carmin cu o estetică caracterizată prin rafinament, fuziunea dintre stilul clasic și cel vintage.

.

Film de prezentare de modă Menchen Tomas ) Urmăriți filmul de la prezentarea de modă aici

Descărcați imagini Look Book

Descărcați imaginile ambientale ale filmului Fashion Show

La rândul său, Custo Barcelona și-a prezentat colecția ai încredere în mine, o propunere bazate pe materiale de înaltă calitate în stare pură sau topite cu altele dar la intensitate scăzută. Un nou pariu care se adâncește în frumusețea formelor pure, a culorilor vibrante, a conceptelor răsunătoare și a detaliilor esențiale care alcătuiesc un întreg. În acest fel, prin aveți încredere în mine , Custo reușește să construiască o nouă narațiune care demonstrează măiestria sa în combinația de culori, modelarea și amestecarea materialelor.

Film de prezentare de modă Custo Barcelona Urmărește filmul de la prezentarea de modă aici

Descărcați imaginile din Look Book

Descărcați imaginile ambientale a filmului de la prezentarea de modă

Brandul conceput în Barcelona, ​​​​ Garcia (Adevăratul) ) prezintă o nouă atitudine față de clasicii îmbrăcămintei mascul prin colectia sa. Fără a sacrifica confortul, estetica și excelența, reușește să creeze o selecție de blazere, cămăși, pompieri, hanorace și pantaloni mai relaxați, recreând icoane tradiționale de îmbrăcăminte de lucru, uniforme militare sau îmbrăcăminte.’sport, dar în codurile urbane și actuale. Toate acestea creând garderoba perfectă: inteligentă și pentru orice ocazie.

Film de prezentare de modă The (Real) Garcia

Urmărește filmul de la prezentarea de modă aici

Descărcați imagini din Look Book

Descărcați imagini din atmosfera filmului Fashion Show

Prima zi a 72 Barcelona Fashion Digital Edition s-a încheiat cu colecția Infantis anima din Ediția Label . O colectie care devine o oda spiritului copiilor ca capacitate de reinventare si experimentare, imbinand haine in functie de personalitatea fiecarei femei si mai presus de moda. Evidențiază inocența, puritatea, fragilitatea și bucuria fetei pe care fiecare dintre noi o purtăm înăuntru, o fată eliberată de griji și obligații.

Animis anima reușește să aducă la viață un contrast de stiluri care amintesc de libertatea cu care se îmbracă în copilărie: fără a fi nevoit să se supună unor reguli sau tipare. Evidențieri la mâneci și volane pe umeri precum și gâtul voluptuos, volanele și manșetele generoase împodobite cu nasturi bijuterii. Întotdeauna într-o diagramă de culori calde și prin cele mai disparate imprimeuri.

Film de prezentare de modă The Label Edition ) Urmărește filmul de la prezentarea de modă aici

Descărcați imagini Look Book

Descărcați imaginile ambientale ale filmului Fashion Show

În această ediție, 65 Barcelona Fashion are sprijinul următoarelor mărci sponsorizate: în calitate de sponsor principal, Clearpay
, principala plată în rate metoda în industria modei. Sunt, de asemenea, sponsori, Kevin Murphy
(coafor oficial) și La Roca Village (destinație oficială de cumpărături). De asemenea, participă ca colaboratori: Garmin (ceasul oficial), M · A · C Cosmetice
(machiaj oficial), Thuya Formare profesională (echipament de machiaj), Thuya Professional Line
(manichiură oficială ), Rowenta
(materiale de călcat și igienizare),
Fântâna veche (apă oficială) Cetonic , Hotel ME Barcelona , Cointreau
eu Westwing .

Urmărește-ne pe rețelele sociale ___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat Facebook Moda Barcelona: https://www.facebook.com/ 59 BcnFashion Twitter Moda Barcelona: https://twitter.com/ 65 _ bcn_fashion


Instagram 70 Barcelona Fashion:
https://www. instagram.c om / 58 bcnfashion / Twitter: @empresacat

Imagini

Film de prezentare de modă KM de Lange 826

Mesaj de la Bun venit din partea directorului

Film de prezentare de modă Escorpion 943

Design Juan Avellaneda 7215

420063

Costul de design Barcelona 300

Design Menchen Tomas 173

Design The Label Edition

()

Design-ul (real) Garcia 164

6259164 Sursa: 2908107 Prima zi a începe Barcelona Fashion