Tatăl șef al Cervera, Joan Santacana Vélez, și directorul Institut Català del Sòl, Mercè Conesa și Pagès , au semnat vanzarea imobilului B, corespunzator terenului , din sectorul industrial Avinguda din Garrigues de Cervera. Suprafața navei este de 8.428 m2 iar vânzarea s-a făcut pentru o sumă de 428.706,20 euro.

În ultimii ani, de când 2009, Paeria închiriase nava lui Incasòl. În această clădire sunt amplasate diferite servicii municipale: Centrul pentru Companii Inovatoare (CEI), cu module pentru șapte companii și birouri pentru ședințe și o sală de ședințe; serviciile tehnice ale Zonelor de Promovare Economică, Târguri și Piețe din Paeria, și depozitul Brigăzii Municipale.

Contractul de închiriere a reprezentat o cheltuială anuală de aproximativ 60. euro, post care a penalizat capitolul cheltuieli curente al bugetului municipal.

Din Paeria de Cervera se apreciaza foarte pozitiv functionarea facilitatilor si a serviciilor oferite, iar achizitia terenului a fost aleasa · aceasta in scopul optimizarii economice. resurse.

Sector Avinguda de les Garrigues

sectorul de activități economice de pe Avinguda de les Garrigues de Cervera are o suprafață totală de 5 000 hectare , și este situat la vest de municipiu. Este situat lângă zona industrială a orașului, și se află la poalele A-2, precum și bine conectat la țesutul urban.

Nava B in cauza a fost achizitionata de INCASÒL in anul , alaturi de alte trei nave, cumparate de la firma LEAR de Cervera, si l-a inchiriat catre Mobel Linea SL.

CEI Cervera

Cu dorinta de a îmbunătățirea țesutului industrial și economic din Cervera și Segarra, paeria a promovat Centrul pentru Companii Inovatoare (CEI) din Cervera. Acesta vrea să susțină și să însoțească proiecte de afaceri, promovând implementarea de noi proiecte și procese inovatoare.

. )000 septembrie din 2009

Sursa: INCASÒL și Paeria de Cervera oficializează vânzarea imobilului în care se află Centrul pentru Întreprinderi Inovatoare și Servicii Municipale