Institutul Catalan al Solului, INCASÒL, a oficializat vânzarea unui teren din sectorul Parc de l’Alba din Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) către compania Urbania care va investi 45 de milioane de euro în construcția unei reședințe pentru studenți. . Această nouă facilitate va oferi servicii Universității Autonome din Barcelona și va aduce activitate economică și socială în noul cartier.

În această dimineață, directorul Urbania Investments, Jeffrey Sújar, și directorul comercial al INCASÒL, Carlos Perramón, s-au întâlnit cu primarul din Cerdanyola, Carlos Cordón, și membrii consiliului său, pentru a discuta despre proiect.

Compania a achiziționat pentru 7.671.368,40 euro un teren de 7.237,14 m² și cu o capacitate de construcție de 14.474,28 m² de acoperiș. Acest teren este situat lângă campusul Bellaterra al UAB, cel mai mare din Catalonia.

Urbania este o companie privată pentru dezvoltarea, investiția și managementul proiectelor imobiliare, cu prezență în Spania, Portugalia și Brazilia. Gestionează proiecte în valoare de peste 1.100 de milioane de euro și are o experiență vastă în promovarea și gestionarea reședințelor studențești. În prezent, are proiecte în derulare pentru a crea aproximativ 3.000 de camere noi în Spania și Portugalia.

Parcul Dawn

Parc de l’Alba este situat în nordul orașului Barcelona, ​​în inima zonei metropolitane și se consolidează ca unul dintre proiectele strategice ale Cataloniei, oferind noi oportunități de investiții. Este un nou cartier durabil, înconjurat de natură, cu o conexiune bună și conectivitate cu locuințe la prețuri accesibile și condiții bune de viață și muncă.

sursă: INCASÒL facilitează instalarea unei reședințe studențești în Parc de l’Alba din Cerdanyola del Vallès