Harta cu sectiile de votare din strainatate pentru referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei.


HARTA SECTIILOR DE VOTARE DIN STRAINATATE
{loadposition harta-sectii}


Sectiile de votare infiintate de MAE pentru referendumul din 29 iulie pot fi localizate acum cu ajutorul unei harti interactive create cu ajutorul Google Maps.

MAE pune la dispozitia cetatenilor romani din afara tarii harta interactiva in care se gasesc toate sectiile de votare din strainatate, dupa cum se precizeaza in comunicatul institutiei.

MAE a organizat 306 sectii de votare in afara tarii pentru referendumul din 29 iulie 2012. Consulta aici lista tuturor sectiilor precum si alte informatii utile referitoare la desfasurarea referendumului in afara tarii.Ministerul Afacerilor Externe a finalizat astazi, 27 iulie 2012, harta interactiva a sectiilor de votare din afara tarii, o aplicatie dezvoltata de MAE pe platforma Google Maps, pentru a facilita accesul cetatenilor romani din strainatate la sectiile de votare. Harta permite accesarea coordonatelor sectiilor de votare din afara tarii, atat cele organizate in cadrul misiunilor diplomatice, cat si in afara acestora„, se precizeaza in comunicatul institutiei.

Citeste si: