#Spania – Ministrul Egalității, Ana Redondo, și ministrul Politicii Teritoriale și Memoriei Democratice, Ángel Victor Torres, împreună cu delegații Guvernului. (Piscina Moncloa)

Distribuie pe În cadrul întâlnirii au fost abordate mai multe aspecte legate de politicile de egalitate. Principala este consolidarea coordonării în politicile publice pentru eradicarea violenței împotriva femeilor.

În acest sens, miniștrii le-au transmis delegaților rolul esențial pe care fondurile Pactului de Stat împotriva Violenței de Gen, dotate cu 140,2 milioane, îl au în conștientizarea societății.

Pe de altă parte, întâlnirea a servit și pentru monitorizarea Planului Coresponsabil, pentru a cărui dezvoltare Ministerul Egalității a repartizat anul acesta 190 de milioane de euro între comunitățile și orașele autonome.

Mai multe stiri Pedro Sánchez subliniază reînnoirea Pactului de stat împotriva violenței de gen ca… Guvernul alocă 160 de milioane de euro comunităților autonome pentru a lupta împotriva… Ana Redondo îndeamnă la reînnoirea Pactului de stat împotriva violenței de gen pentru… Etichete: Egalitate Violența de gen Sursa: Guvernul Spaniei – Guvernul consolidează coordonarea politicilor de egalitate pentru eradicarea violenței împotriva femeilor