În această primă sesiune, ministrul Incluziunii, Securității Sociale și Migrației, José Luis Escrivá, și ministrul Sănătății, Carolina Darias, Ei au mulțumit pentru munca acestui grup, la care au participat și secretarul de stat pentru securitate socială și pensii, Borja Suárez, secretarul de stat pentru sănătate, Silvia Calzón, directorul general pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, Jesús Martín. . și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți cu SLA și cei afectați de boală: Pepe Jiménez, vicepreședinte național al ConELA, Carmelo Angulo, vicepreședinte al Fundației Francisco Luzón, Alberto Reyero, consilier al organizațiilor cu SLA, Juan Ramón Amores, primar al La Roda și Noemí Sobrino, pacientă cu SLA. La întâlnire, cei afectați și-au explicat situația și nevoile și au prezentat diverse propuneri.

Fotografie de grup după prima sesiune a grupului de lucru pentru SLA, prezidat de ministrul Incluziunii, Securității Sociale și Migrației, José Luis Escrivá, și ministrul Sănătății, Carolina Darias .

Sursa: Guvernul Spaniei – Grupul de lucru este constituit pentru a aborda îmbunătățirea condițiilor pacienților cu SLA 090922