Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la 3 martie 2022, ambasadoarea Adriana-Loreta Stănescu a participat la evenimentul organizat de Colegiul Touro din Berlin, „Oportunități de afaceri neexplorate pentru femeile din Europa: o discuție panel”, alături de ambasadoarea Republicii Cipru în Germania, E.S. Μaria Papakyriakou și ambasadoarea Republicii Serbia în Germania, E.S. Snežana Janković. Doamna Sara Nachama, Rectorul Colegiului Touro Berlin a deschis evenimentul, care a fost moderat de Prof. Dr. Anna Klippstein, profesor de finanțe la Touro College Berlin.

În intervenția sa, ambasadoarea României la Berlin a vorbit despre pregătirea și calitățile deosebite ale femeilor antreprenor din România, promotoare de șanse egale în societatea modernă. Cu toate că femeile, inclusiv în Europa, încă se confruntă cu preconcepții și obstacole multiple în drumul lor către o carieră de succes, educația, dedicarea, puterea de muncă, perseverența, implicarea și curajul sunt calități care le asigură posibilitatea de a ocupa poziții de vârf, atât în mediul de afaceri, cât și în diplomație.

Înregistrarea evenimentului poate fi vizionată aici: https://www.facebook.com/TouroCollegeBerlin/videos/376949747264816.

Sursa: Oportunități de afaceri neexplorate pentru femeile din Europa – un eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii