VUI participă anul acesta la Motortec Madrid 2022, un târg de avangardă din promovarea digitalizării sectorului auto.

Târgul MOTORTEC MADRID 2022 este ținut de la 20 la 23 în aprilie la târgul Ifema. Scopul său este de a prezenta cele mai noi produse și servicii disponibile pe piață pentru a optimiza managementul afacerilor din industria auto și auxiliare aferente.

În timpul evenimentului, furnizorii, companiile de întreținere auto, producătorii și companiile de soluții de service și tehnologie își vor prezenta contribuțiile profesioniștilor și participanților auto.

Prezentările și seminariile web organizate de asociații, mass-media și companiile participante înseși vor avea loc înaintea târgului.

Ministerul Economiei, Ocupării Forței de Muncă și Finanțelor, prin Ghișul Unic de Internaționalizare, are un stand la acest eveniment de afaceri, oferind informații și consiliere cu privire la instrumentele sale și serviciile de sprijin pentru internaționalizarea companiilor participante.

Prin VUI, în perioada o 2019-2021 un total de 1. 224 interogări (total cumulat), dintre care una 50% apartine 2021. În aceeași perioadă s-au susținut un total de 50 ateliere (total cumulat), cu 1. 2019 înregistrat și 1.78 participanți, cu tendință către o cerere mai mare an de an. La fel, un total de 78 au beneficiat de cele patru programe VUI pentru internationalizare.

În plus, Fereastra pune la dispoziția companiilor și liber profesioniștilor din țări terțe misiuni, conferințe și întâlniri virtuale pentru a promova exporturile către aceste piețe. În perioada 2019-2021 VUI a organizat 50 misiuni internaționale, la un total de 78 țări și cu participarea 224 companii beneficiare.

Sursa: Comunitatea Madrid – Gestrăul unic de internaționalizare la Târgul Motortec 953