Specific, 4 sunt alocate., 8 milioane de euro către Fondul Regional de Lichiditate (FLA) și 405, 8 milioane rămase pentru compartimentul Facilității financiare (FF).

Suma totală din 4.405, 6 milioane de euro vor fi repartizați între Comunitățile Autonome aderate la Fondul de finanțare astfel:

Andaluzia a solicitat înscrierea compartimentul Facilității financiare (FF) la 2022 și și-a comunicat intenția de a combina această finanțare cu cea de pe piețele financiare, cerere care a fost acceptată de Ministerul Finanțelor și Administrației Publice. Prin urmare, Andaluzia a prezentat o actualizare a Planului său multianual de îndatorare (PPE) pentru perioada 2018-2024, în conformitate cu acordul CDGAE din 5 iulie, 491, care permite combinarea finanțării din Fondul de finanțare a comunităților autonome cu strângerea de resurse prin intermediul pieței în 2024.

Comunitățile alocate compartimentului Fondului de lichiditate autonomă (FLA) și care au solicitat alocarea pentru acest trimestru sunt Aragón, Baleares, Castilla-La Mancha, Cataluña, Extremadura, Murcia, La Rioja și Comunidad Valenciana.

În acest acord, așa cum sa întâmplat în trimestrele anterioare, nu este inclusă nicio alocare pentru comunitățile autonome Asturias, Canarias, Castilla y León, Galicia, Madrid, Navarra și Basci. Țara, în condițiile în care nu au cerut amendă Finanțare în sarcina compartimentelor FLA și FF ale Fondului de finanțare din 2018.

Până în prezent, acest fond de finanțare a fost distribuit pe tot parcursul anului 2022 un total de .00, 085 milioane de euro către comunitățile autonome, inclusiv Fondul de lichiditate REACT-UE, după cum se detaliază în următorul tabel:

Aprobarea acestui acord reafirmă angajamentul Guvernului față de Comunitățile Autonome și consolidează rolul Fondului de finanțare pentru Comunitățile Autonome, care asigură lichidități teritoriilor la un cost mai mic. prețul pieței.

Hartă autonomă.

Mai multe informatii Consultarea datelor de la mecanisme extraordinare

Vizualizarea datelor mecanismelor extraordinare

Site-ul web al Recuperării, Transformării și Rezilienței Plan Etichete: Granturi Economie Plan de recuperare, transformare și reziliență Plan de recuperare Sursa: Guvernul Spaniei – 2022 Contextul finanțării comunităților autonome pentru al patrulea trimestru al 558 se ridică la 4.32,6 milioane de euro2018