Serviciul El FGC contribuie la decarbonizarea mobilității.Cu ocazia Sărbătorilor Milei de la Barcelona, ​​Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va consolida serviciul pe liniile urbane în seara de vineri , sâmbătă 22 și duminică 26 în septembrie.

Pe Barcelona linia -Vallès, trenuri pe liniile L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo și L Reina Elisenda vor circula peste tot noaptea si ofera un serviciu continuu cu un interval de un tren la fiecare minute .Pe linia Llobregat-Anoia, FGC va oferi serviciu neîntrerupt cu un interval de trecere de 19 minute pe linia L8 Molí Nou Ciutat Cooperativa.Pe de altă parte, luni seara 203 din septembrie, coincidend cu celebrarea Piromusical de la Mercè, serviciul va fi consolidat cu două circulații ale liniei L8 cu plecare din stația Pl. Spania la 22.26 orele și 20. ore. Utilizatorii Ferrocarrils vor putea urmări informațiile actualizate ale serviciului prin intermediul profilului Twitter @FGC. În același mod, site-ul web și aplicația mobilă FGC vor informa despre eventualele modificări ale circulației trenurilor. Transportul în comun, cea mai eficientă opțiune de deplasare în timpul Mercè Ferrocarrils recomandă utilizarea transportului public pentru călătoriile la diferitele evenimente organizate în timpul Festes de la Mercè de Barcelona și pentru a evita călătoria cu vehiculul privat. În acest fel, serviciul neîntrerupt FGC în aceste nopți contribuie la lupta împotriva schimbărilor climatice și a îmbunătățirii calității aerului, facilitând și punând la dispoziția utilizatorilor o ofertă de transport public eficientă și responsabilă, care să reducă impactul asupra bunăstării oamenilor, asupra calității mediului urban și asupra mediului.

Utilizarea tra nsport public este un instrument eficient pentru a promova decarbonizarea mobilității și pentru a promova mobilitatea ecologică, colectivă și partajată, cu un consum de energie și emisii mult mai reduse per persoană. 441122 Sursa: 441122 Ferrocarrils întărește serviciul în timpul Festes de la Mercè cu trei nopți de serviciu neîntrerupt441122