Ministrul Președinției, Relațiile cu Parlamentul și Memoria Democratică, Félix Bolaños, prezidând Comisia Interministerială pentru Reconstrucția La Palma.

Vicepreședinții Guvernului Nadia Calviño au participat la ședința Comisiei interministeriale pentru reconstrucția La Palma , Yolanda Díaz și Teresa Ribera și miniștrii de finanțe, Mª Jesús Montero; Interior, Fernando Grande-Marlaska; Transporturi, Raquel Sánchez; Industrie, Reyes Maroto; Agricultură, Luis Planas; Politica teritorială, Isabel Rodríguez, și Incluziunea, José Luis Escrivá.

În timpul reuniunii pregătitoare pentru Comisia mixtă care va avea loc pe 6 iunie , au fost analizate progresele și noile măsuri adoptate pentru a reconstrui insula și a promova o creștere economică solidă și durabilă. Printre altele, au fost abordate probleme precum construcția noii autostrăzi de-a lungul coastei dintre Puerto Naos și Tazacorte sau campania națională de promovare a turismului în Insula Canare. Etichete: Palmierul // Sursa: Guvernul Spaniei – Félix Bolaños prezidează Comisia interministerială pentru reconstrucția orașului La Palma