Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat că anul acesta nu va mai organiza revelionul, pentru că nu a mai avut timp, din cauza acţiunilor politice de care a vrut să se ocupe.

Petrecerea deja tradiţională organizată de Primăria Sectorului 5, intrată în folclor sub denumirea “Vanghelion”, a avut prima ediţie în 2001 şi a mai fost întrerupt, în 2009 şi 2010, din cauza crizei.

De-a lungul timpului, au susţinut concerte la Vanghelion artişti ca Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno şi Demis Roussos.

„Nu mai organizez Vanghelion pentru că au fost atât de multe lucruri de făcut în perioada aceasta, încât, fizic, nu am mai avut timp. Fizic nu a mai existat timp, şi din cauza acţiunilor politice de care am vrut şi eu să mă ocup”, a spus Marian Vanghelie.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, îi acuză pe Marian Vanghelie şi Mircea Geoană, recent excluşi din partid, că fac parte dintr-un grup mafiot. Social-democratul a precizat că se ştia în PSD că Geoană şi Vanghelie doresc să-şi facă un nou partid.

”Asta că vor să facă un partid se ştia dinainte şi asta a fost una din cauzele care a generat acest vot aproape unanim, cu excepţia a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a fost reacţia lui liviu Dragnea.