Parintii lui Gabriel, copilul roman gasit mort in 4 octombrie, la Madrid, au nevoie de bani pentru repatrierea corpului in Romania.

Familia Vidrascu a deschis un cont pentru acoperirea cheltuielilor de transport, dupa cum informeaza Europa Press, care citeaza un apropiat al familiei indoliate.

Corpul neinsufletit al lui Gabriel Vidrascu, de 12 ani, a aparut in 4 octombrie, intr-o balta dintr-o mina parasita din apropierea cartierului Vicalvaro, unde locuia.

Dupa ce a fost scos din apa, tatal copilului, disparut de 11 zile, Gelu Vidrascu a recunoscut corpul fiului sau. Potrivit Europa Press, ancheta indica faptul ca Gabriel ar fi murit chiar in ziua disparitiei, in 24 septembrie, in urma unui „stop cardiac”.

Disparitia lui Gabriel nu a fost inca explicata, la fel cum nu se cunosc nici circumstantele in care minorul a ajuns in incinta unei mine abandonate de la marginea Madridului, dincolo de soseaua de centura M40, care trece pe langa cartierul Vicalvaro.

Parintii copilului au sustinut inca de la inceput ca Gabriel nu ar fi plecat de acasa fara sa spuna si tocmai venise de la scoala, cand a disparut din Parcul Vicalvarada din apropierea locuintei sale. Cu cateva zile inainte de disparitia sa, Gabriel a fost implicat intr-o cearta cu un copil al unei familii de tigani spanioli, care apoi au venit sa ceara socoteala parintilor romani.