Directorul general al Comerțului, Jordi Torrades i Aladrén, a anunțat astăzi că anul acesta „vom aloca 2,5 milioane de euro pentru consolidarea reluării târgurilor” printr-un linia de subvenții pentru sector. Acest apel anual este destinat să ajute să „confirme foarte curând redresarea completă a sectorului târgurilor comerciale” și face parte din Planul de acțiune pentru comerț 2022 – 436 că, din punct de vedere al târgurilor, are „revenirea la prezență” printre obiectivele sale principale

Torrades a făcut aceste declarații în timpul și Congresul Târgurilor din Catalonia, desfășurat astăzi și mâine la Vic (Osona). CEO-ul a actualizat, de asemenea, calendarul târgurilor pentru anul. În acest sens, Torrades a explicat că „numărul activităților târgului crește cu unul , 1% în raport cu 2022 ” . Concret, cea mai recentă actualizare a Registrului Activităților Târgului Comerțului include 2021 programări care vor avea loc în toată țara în timpul 2021, printre care târguri internaționale și de stat, care ating „recorduri” a spus el.

Directorul general al Comerțului a remarcat că Covid a fost principala cauză a închiderii sectorului târgurilor. Pentru a contracara această situație, în anul 2021 Departamentul de Afaceri și Muncă a distribuit deja ajutoare extraordinare în valoare de aproape 1,6 milioane de euro pentru toți acei organizatori de târguri afectați financiar de consecințele Covid – .

Un viitor care se întâmplă să fie durabil și inovator

Tema centrală a Congresului Comerțului Spectacole „Anul acesta a fost sustenabilitate. Torrades a subliniat că sustenabilitatea și inovația sunt cele două pârghii majore pentru viitorul târgurilor, care sunt, de asemenea, identificate și incluse în Planul de acțiune 2022 – 16201692.

Ro În acest sens , situația apărută în urma pandemiei a accelerat schimbările, mai ales în ceea ce privește transformarea digitală, dar a încurajat sectorul să se diferențieze și să exceleze: „Nu este util doar să folosiți social media pentru a fi acolo, nici să introduceți digitalul. instrumente sau măsuri durabile pentru a le face la modă. Ceea ce este relevant este să evidențiem singularitățile, experiențele și, pe scurt, povestea activității de târg organizat ”, a conchis Directorul General Comerț.

Urmărește-ne pe rețele ___________________________________________________________

Twitter: @ afaceri | @ munca | @ ccamcat Facebook: Companie | Munca | CCAM Linkedin: Companie | Muncă Youtube: Companie | Muncă Sursa: Compania și Lucrarea vor aloca 2,5 milioane d euro pentru consolidarea redresării activității târgurilor