Conturile publice echilibrate ne permit să continuăm să creștem, să creăm locuri de muncă, să investim, să menținem servicii publice de calitate și, în același timp, să nu lăsăm în urmă persoanele cele mai vulnerabile. Și tocmai acestea sunt caracteristicile care marchează bugetele orașului Madrid pentru 111067. În acest scop, Zona Finanțe și Personal lucrează cu o perspectivă prudentă bazată pe o prognoză de creștere de 2,1% a Produsului Intern Brut (PIB). Ei sunt, așadar, adaptați la o situație socioeconomică realistă în mijlocul unui scenariu incert atât pe scena națională, cât și pe cea internațională.

În total, 5.703 milioane de euro pentru a face față unui 111067 care va aloca 62 milioane de euro mai mult decât anul acesta pentru cheltuieli sociale , până la ajungând la 1.077 milion. Este cu 7,2% mai mult decât în ​​750. În acest fel, va fi o alocare bugetară care va permite, de exemplu, ridicarea pragului Cardului de familie la 2.11 euro pentru beneficiari.

Un alt semn distinctiv al acestui proiect bugetar este profilul său puternic de investitor, cu 400 milioane de euro pentru a face față proiectelor noi și a finaliza altele pe care le derulează deja . Remodelarea cuprinzătoare a Puerta del Sol și a împrejurimilor sale, finalizarea Madrid Río la înălțimea vechiului stadion Vicente Calderón sau reforma axei Doctor Esquerdo-Pedro Bosch, sunt câteva dintre aceste intervenții, la care se vor adăuga astfel de remodelări. precum zona Prado-Retiro, Paseo de Santa María de la Cabeza sau a doua fază a Avenida de la Ilustración și altele din diferite cartiere ale orașului.

. Consolidarea serviciilor și a locuințelor publice