Politia spaniola ancheteaza circumstantele mortii a doi tineri romani care au fost gasiti spanzurati in padure, in apropiere de Lloret de Mar, in regiunea Girona.Presa spaniola vorbeste despre o sinucidere din dragoste asemanatoare celei din „Romeo si Julieta”, dar deocamdata se asteapta alte probe si rezultatele autopsiei.

Descoperirea s-a produs in zona impadurita de la marginea orasului. O persoana care cauta ciuperci a descoperit ieri doi tineri spanzurati de un copac. Este vorba despre o fata de 13 ani si cumnatul ei, sotul sorei sale, de 26 de ani.

Cadavrele erau in descompunere si identificarea a fost dificila pentru ca nu s-a gasit nici un document asupra lor.

Din primele investigatii se banuieste ca cei doi au decis sa se sinucida impreuna si, potrivit ziarului ABC, povestea este completata de o situatie semnalata in luna august cand mama fetei de 13 ar fi denuntat la Politie ca aceasta ar fi disparut impreuna cu cumnatul ei de 26 de ani. 

Mama fetei a inteles pana la urma relatia celor doi, dar la scurt timp dupa ce a plecat de acasa, tanara i-ar fi trimis un mesaj pe mobil: „Mama te iubesc mult. Este ultima mea zi de viata. Nu suport. Vreau sa ma sinucid”.
Ancheta continua pentru elucidarea tuturor circumstantelor in care s-a produs tragedia.