Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i-a primit astăzi pe jucătorii, antrenorii și directorii Clubului Real Madrid la Real Casa de Correos Fotbal, care aseară a fost proclamată campioană a Ligii Campionilor UEFA 16 după ce a învins Liverpool Football Club la Paris cu 0 -1. Liderul de la Madrid a lăudat echipa albă pentru a câștigat a paisprezecea ei Cupă Europeană, subliniind valorile pe care le transmite: „echipă, efort și excelență”.

„Astăzi sărbătorim împreună, indiferent de vârsta, originea sau condiția noastră, toți împreună”, a spus președintele, care a subliniat că astăzi „cea mai bună echipă din lume este spaniolă, din Madrid și poartă din nou numele” de Madrid „pentru întreaga planetă, umplând străzile de bucurie și culoare într-un moment în care este nevoie mai mult ca niciodată”. „Vă mulțumesc că ați arătat că o echipă grozavă este formată din oameni care vin din toate colțurile lumii lucrând împreună, în stilul Madridului”, a adăugat președintele.

Acest triumf închide un sezon reușit pentru echipa condusă de antrenorul Carlo Ancelotti, care a câștigat prima Supercupa Spaniei și în urmă cu o lună a fost proclamat campion al Ligii a treizeci și cinci, trofeu pe care l-a arătat și la recepția Royal Post Office, unde au semnat. în cartea de onoare și au ieșit la balcon pentru a-i saluta pe toți fanii care au venit la Puerta del Sol pentru a sărbători victoria.

Sursa: Comunitatea Madrid – Diaz Ayuso sărbătorește 14 Real Cupa Europeană Madrid CF evidențiind valorile pe care le transmite: „echipă, efort și excelență” 20222905