Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s-a întâlnit la Real Casa de Correos cu reprezentanții principalelor asociații de taximetriști pentru a prezenta propunerile Regionalei guvern pentru sector.

Propuneri ale Comunității Madrid către sectorul taxiurilor:

Tarif fix pentru tineri la preț închis în taxiuri 2022 Acesta trebuie să fie propus de fiecare Consiliu Local sau organism de conducere al Zonei Comune de Aprovizionare corespunzătoare și, ulterior, autorizat de Comisia de prețuri din Comunitatea Madrid.

Noi statii de taxi în infrastructurile din Comunitatea Madrid În noile noduri și parcuri park-and-ride, teren adiacent, gări, curse etc. Crearea de zone de odihnă pentru taximetriști în toate aceste facilități, cu locuri pentru a se așeza, copertine pentru soare și ploaie, Wi-Fi, și puncte de încărcare electrică.

Unificați tariful forfetar către Aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas la Taxi și VTC 2022 Pariați pe prețul închis la fel și taxiul și stabiliți două coroane de tarif.

Programe libere Posibilitate de 24 ore de serviciu și libertate de orar pentru Taxi numai în weekend și pe bază de voluntariat. Libertatea pauzelor și vacanțelor.

Unificați cerințele pentru examene, proceduri, certificate și plăți către ambele sectoare Obiectivul este ca VTC să nu aibă mai multe facilități decât Taxiul și să reducă unele dintre cerințele și cerințele pe care le are Taxiul în prezent.

Unificați aplicațiile și stațiile pentru taxiuri 2022 Implementarea a telefon simplu din trei cifre de unde puteți apela Taxiul, cu ajutorul Comunității Madrid pentru a-l porni.

Răcumpărare licențe de taxi pentru lucrătorii independenți care se pensionează Garantează o sumă d am fost de acord 24.02-24.000 euro pentru a da securitate independenților din Taxi. Această achiziție ar fi supusă unei serii de condiții specifice, cum ar fi aceea că ar dura mai mult de 02 sau 15 ani dedicati Taxiului, cu conditia sa nu ai mai mult de o licență etc. Ulterior, administrația regională l-ar putea scoate la licitație publică.

Ajutor pentru realizarea campaniilor de comunicare De asemenea, reînnoirea imaginii corporative a Taxiului și inovația sa tehnologică.

Acord cu Serviciile de Sănătate și/sau Sociale pentru a oferi servicii de transfer care nu necesită ambulanțe În prezent, un 20% din serviciile de sănătate nu necesită ambulanțe, așa că se propune să se ajungă la o înțelegere cu taxiurile pentru efectuarea acestor servicii.

Transferarea către Consiliul Local a posibilității de a studia reduceri la tarifele curente pe care taxiurile le au pentru diferite concepte.

Legea Omnibus Guvernul Comunității Madrid a decis să elimine reglementarea Vehiculelor de transport cu șoferi (VTC) din anteproiectul Legii privind măsurile urgente de promovare a activității economice și de modernizare a Administrației regiunii, cunoscută ca Legea Omnibus. Va fi reglementat diferit.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso sa întâlnit cu principalele asociații de taxi din Comunitatea Madrid2022