Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a primit astăzi la Real Casa de Correos jucătorii și antrenorii echipei Real Madrid Baschet, care ieri a fost proclamat campion al Ligii Endesa ACB la WiZink Center, după ce a învins Barcelona, ​​titlu pe care l-a obținut în 22 ocazii. După ce a felicitat echipa lui Pablo Laso și i-a oferit câteva cuvinte de apreciere pentru „atitudinea” și recuperarea sa după ce a suferit un infarct în urmă cu câteva săptămâni, președintele a indicat că „Real Madrid nu s-a oprit din canotaj, nici măcar când echipa a fost scufundată. în mijlocul furtunii. „Și încă o dată ați oferit un exemplu de rezistență, luptă și credință indestructibilă”, a subliniat el.

20222006

Cu acest nou titlu, Díaz Ayuso a indicat că „clubul legendar își mărește legenda în fiecare an”. „Sunteți Real Madrid, cea mai importantă echipă din lume, sinonimă cu efort, perfecționare și victorie”, a asigurat el, adăugând că, din acest motiv, Comunitatea Madrid „va fi mereu îndatorată” față de ei. „Sunteți sportivi irepetabil care veniți din toate colțurile lumii, sunteți Madrid și sunteți Madrid, o societate deschisă, tolerantă, dinamică, mestiza, care este devotată tuturor”, a continuat el.

Trofeul Ligii este al doilea pe care Baschetul Real Madrid l-a ridicat în acest sezon, în care a câștigat și Supercupa Spaniei, ajungând în cele patru finale posibile ale sezonului. Laso, la rândul său, după cum a subliniat președintele, a adăugat deja 22 titluri – șase Ligi ACB – ca antrenor în sezoanele 11 a fost cu echipa albă.