Președintele Comunității Madrid, Isabel DÃaz Ayuso , a asigurat astăzi că Comunitatea Madrid “ a fost și este în centrul atenției pentru că este motorul și oglinda Guvernului care îi lipsește Spania… ; . A€Puteți conta oricând pe noi: întărirea statului de drept, unitatea națională, deschisă tuturor, inovarea și reformarea fără a lăsa pe nimeni în urmăâ€, a afirmat el în timpul participării sale în ședința informativă La Razón de…, care a avut loc la sediul ziarului La Razón.

a€œ Nici Madridul, nici Spania nu pot fi laboratorul ideologic al orice totalitar. În curând ne vom uita înapoi cu ușurare și neîncredere că am fi putut ajunge la astaâœ, a asigurat președintele, care a apărat modelul Madridului ca regiune “ gratuit, că respinge naționalismul, arbitrariul și impozițiileâ€ߦ, care generează încredere, respectă legea și primește cu “brațele deschise✠celor care doresc să împărtășească un proiect de ✜ viață fericită și prosperă” 07 ;& #157;. A€Un proiect de viață care este ceea ce ne dorim pentru Spania”&#128 ;&# 156;, adăugat.

În aceasta pe linie, președintele a dat drept exemplu bugetele Executivului de la Madrid,   realist, prudent și care promovează prosperitatea.” ;œ, comparativ cu elaborat de guvernul central prezidat de Pedro Sánchez, care a devenit ✠în Le Pen de stânga în Europa și Bruxelles nu dă credit la ceea ce face, nici măcar cu Justiția, nici cu banca, nici cu taxe și nici cu fonduri (europene), nimeni nu știe ce faceâ .

a€&#156 ; Venituri mai puține și mai multe g astos este egal cu mai multă îndatorare. Toți spaniolii vor plăti pentru cea mai scumpă campanie electorală din istoria noastrăâœ& #157;, a indicat Díaz Ayuso, pentru a sublinia că “ Spania are nevoie de un alt model, bazat pe reformist spaniol liberalismul, casă comună pentru toți cei care, dincolo de ideologii, iubesc Spania, cred că fiecare om este unic și trebuie să fie liber, moștenitor al marii lucrări a Tranziției, al prosperității, consensului și armoniei, al loialității față de instituții”. ;.