Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a asigurat astăzi că guvernul regional este angajat în politica sa de scădere a impozitelor ori de câte ori are ocazia să facă acest lucru . „Madrid este recunoașterea muncii bine făcute și respect pentru muncă și încurajare. Este o chestiune de voință politică, respect pentru eforturile contribuabilului și management eficient al resurselor publice. Colectarea nu înseamnă guvernare. A guverna înseamnă a gestiona”, a remarcat el în cadrul conferinței Spania pe care o merităm, pe care a prezentat-o ​​la Palma, ca parte a participării sale la prima aniversare a okDiario Baleares.

„Așa am fost aproape 20 ani, reducând continuu sarcina fiscală până când fiecare contribuabil a economisit mai mult de 17. euro în acest timp”, a continuat președintele, care a indicat că, cu guvernul ei, fiecare madrilen a economisit în medie 6.100 euro în taxe. „Suntem singura regiune din Spania fără tributuri proprii”, a amintit Díaz Ayuso, apărând totodată că nu trebuie să facem „un pas înapoi în fața naționalismului, autoritarismului, abuzului de putere și distrugerii accelerate a tot ceea ce au generat generații. crescut cu atâta sacrificiu și tenacitate și ne permite să trăim astăzi ca în puține alte locuri din lume”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso apără politica Madridului de scădere a taxelor: „Colectarea nu înseamnă guvernare. A guverna înseamnă a gestiona”230922