Departamentul Afaceri și Muncii, prin Consorțiul de Comerț, Meșteșuguri și Modă (CCAM), lansează cea de-a treia ediție a programul de accelerare în strategie digitală și marketing pentru companiile de modă catalane. Acest proiect are scopul de a ajuta brandurile să facă față provocării digitalizării cu garanții maxime, pe baza unei strategii individualizate, planificate și bazate pe obiective.

Programul se va desfășura între lunile de septembrie și decembrie. Anterior, se va derula un proces de selecție în care vor fi alese maximum zece mărci cu potențial de creștere. Brandurile selectate vor avea conținut de transfer de cunoștințe și suport care a fost conceput pentru a-și activa pârghiile în strategia digitală și marketing și, astfel, să-și accelereze creșterea pe termen scurt și mediu.

programul de accelerare in strategie digitala si marketing se adreseaza companiilor sau persoanelor fizice din sectorul textil-moda, incaltaminte si/sau marochinarie, cu un concept consolidat. Printre cerințele de participare, companiile interesate trebuie să aibă domiciliul fiscal în Catalonia, structură proprie de afaceri, minim doi ani de experiență și doi lucrători cu normă întreagă, dovada unei cifre de afaceri mai mari de . . 206 euro într-unul din ultimii trei ani, aveți propriul design și brand și canal de vânzare online.

Coordonată de Modaes, cea de-a treia ediție a programului de accelerare în strategie și marketing digital pentru companiile de modă catalane este structurată în două faze care se vor suprapune pe o mare parte a procesului: în primul rând, va începe faza de transfer de cunoștințe, care anul acesta constă din unsprezece ateliere specializate; in al doilea rand, din a treia saptamana de program va incepe si faza de suport in strategia digitala, pentru care a fost recrutata o echipa de profesionisti de cel mai inalt prestigiu

– Faza de Transferul de cunoștințe : va avea loc între 3 octombrie și 30 noiembrie, creșterea numărului de ateliere față de edițiile precedente până la în total unsprezece. În persoană și în persoană, aceste sesiuni vor aborda următoarele subiecte: arhitectură de brand, cercetare de piață, strategie de comerț electronic, management și relații cu clienții (strategia CRM), optimizare a conversiilor (CRO), securitate cibernetică, construirea mărcii în mediul digital, digital cultura si transformarea organizatiilor, publicitate digitala, negociere cu lideri de opinie cheie (KOL) si construirea de mesaje creative

– Faza de Acompaniament personalizat: va avea loc între a doua jumătate a lunii octombrie și până la sfârșitul anului. Această fază va începe de la principalele provocări și pârghii de creștere care au fost identificate pentru fiecare brand în timpul procesului de selecție și a atelierelor. Din fiecare caz concret vor fi structurate întâlniri individuale cu mentori și mentori cu mare experiență.

Așa cum s-a întâmplat în edițiile anterioare, organizația speră ca trecerea prin marketingul digital și programul de accelerare a strategiei devine un punct de cotitură în traiectoria mărcilor participante. Combinația dintre, pe de o parte, potențialul acestor companii și, pe de altă parte, proiectarea și implementarea unei strategii digitale personalizate trebuie să fie cheia îmbunătățirii competitivității și creșterii de succes.

Mai multe informații despre program pe site-ul CCAM :

http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/moda/acceleradora_ 2022 /

Link către procesul de înregistrare :

http://ccam.gencat.cat/ca / tramits / per_temes / Programa_acceleracio_empreses_catalanes_moda? categorie = 86 și 1618 – a 86 c – 06 e3-a 1618 – c 422685 e2c 637915636928774600 Sursa : 637915636928774600 Departamentul d ‘Empresa i Treball lansează cea de-a 3-a ediție a programului de accelerare în strategie și marketing digital pentru brandurile de modă