Dacă ai emigrat cu gândul că vei face suficienți bani afară ca să poți deschide o afacere acasă, acum ai norocul să poți accesa și fonduri europene de până la 40 de mii de euro.

Cu acești bani poți iniția o mică afacere care trebuie să creeze două locuri de muncă și să funcționeze cel puțin 18 luni.

Acestea sunt primele fonduri europene acordate românilor din străinătate și au drept obiectiv stimularea economiei și crearea locurilor de muncă în special în județe mai puțin dezvoltate.

Grupo Metodo este una dintre organizațiile selecționate ca să sprijine românii interesați de obținerea acestor finanțări neramburabile.

CLICK PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Ca să obții informații pentru situația și sprijin ulterior pentru dezvoltarea unei idei de afaceri nu trebuie decât să te înscrii în lista deschisă pe pagina web a Grupo Metodo.

Dacă îndeplinești condițiile minime precum cea de a fi trăit 12 luni în străinătate urmează să fii contactat de experții grupului de consultanță și vei fi ghidat gratuit.

VIDEO EXPLICATIV

Aceștia sunt pașii prin care se pot accesa fondurile europene Diaspora ReStart:

  1. Verificarea eligibilității prin consultarea condițiilor pentru înregistrare.
  2. Înregistrarea efectivă în proiect.
  3. Participarea la un curs online gratuit prin care vei primi o pregătire esențială despre gestionarea unei afaceri.
  4. Prezentarea la concursul de planuri de afaceri, la care fiecare persoană fizică va depune un singur plan.
  5. După finalizarea perioadei de depunere a planurilor de afaceri, 15 august 2018, comisia de evaluare a planurilor va publica rezultatele concursului.

Dacă te afli în lista câștigătorilor, vei putea înființa firma pentru care ai depus planul de afaceri și se semnează acordul de finanțare pentru cei aproape 40.000 de euro.

Prima tranșă a subvenției (de 75%) va fi acordată în avans pentru realizarea cheltuielilor și investițiilor incluse în planul de afaceri aprobat.

A doua tranșă, de 25%, va fi primită doar dacă realizezi o cifră de afaceri de minimum 30% din prima tranșă, într-un termen de maximum 12 luni de la primirea tranșei nr. 1.

Înscrierile sunt deschise pentru o perioadă limitată, iar Metodo Estudios Consultores vă aşteaptă candidatura pe pagina sa web (CLICK).

(Articol publicitar)