Ambasada României de la Madrid informează cu privire la orarul Secției Consulare din capitala Spaniei pe perioada sărbătorilor de Paște din această lună.

Orarul de lucru în săptămâna Paștelui catolic

Consulatul de la Madrid va avea program normal de lucru cu publicul în zilele de sărbătoare spaniole, respectiv pe 2 aprilie – Jueves Santo, de la 9.00 la 17.00, și pe 3 aprilie – Viernes Santo, de la 9.00 la 16.00.

Vă reamintim faptul că nu vă trebuie programare pentru a solicita un serviciu consular. De asemenea, cererile de pașapoarte se pot depune fără programare de luni până joi între orele 10.00 și 15.00, iar noile pașapoarte pot fi ridicate de luni până joi între orele 14.30 și 16.30.

Doar la solicitarea expresă a interesaților se pot acorda programări pentru depunerea cererilor de pașapoarte în zilele de vineri (ex.: pentru copii mici – în al căror caz durata de preluare a fotografiilor digitale este mult mai mare, pentru persoane în vârstă sau bolnave, etc.).

Orarul de lucru în săptămâna Paștelui ortodox

Consulatul de la Madrid nu va avea program de lucru cu publicul în ziua de luni 13 aprilie – a doua zi de Paști, întrucât aceasta este sărbătoare legală în România.

Pentru situații de extremă urgență (ex.: decese, accidente) puteți contacta consulatul, în zilele în care este închis, la numărul de telefon de permanență: 0034.649.656.032.