Românii care se gândesc deja la următoarea călătorie în țară sau în străinătate au o ofertă de zile mari de la Blue Air.

Cunoscuta companie aeriană Blue Air a lansat un concurs extraordinar în luna septembrie cu un premiu săptămânal de 10.000 de euro.

Pentru a participa la acest concurs, trebuie să cumperi un bilet de avion de pe pagina web a companiei blueairweb.com până pe 24 septembrie 2017.

De asemenea, ca să intri în concurs trebuie să fii atent pe parcursul rezervării și să bifezi căsuțele „Mă înscriu în concurs” si „Am citit și sunt de acord cu regulamentul promoției”.

Intră în competiție toate biletele cumpărate până la finalul perioadei de concurs către orice rută, direct, indiferent de perioadă de călătorie.

În fiecare săptămână, câștigătorul celor 10.000 de euro va fi anunțat pe pagina oficială de pe Facebook (https://www.facebook.com/BlueAirSmartFlying/).

Pentru clienții care au nevoie de mai multe informații, organizatorii concursului „Zbori și câștigi cu Blue Air” au publicat regulamentul pe pagina web a companiei și oferă informații prin Call Center.

Blue Air zboară din 13 decembrie 2004 spre cele mai importante orașe din Europa și face legătura dintre românii de acasă și cei care trăiesc în străinătate.

Lansarea companiei a fost un moment istoric pentru piața transportului aerian din România prin faptul că Blue Air a oferit zboruri ieftine către cele mai importante destinații din Europa.

De-a lungul anilor, compania a reușit să impună un model de servicii de calitate la prețuri accesibile care a căpătat numele de „smart flying”. Blue Air oferă acum zboruri sigure și comode cu o flotă performantă de aeronave, manevrate de piloți experimentați, iar insoțitorii de zbor ai companiei au grijă să ofere călătorilor tot confortul de care au nevoie.

Blue Air oferă bilete prin intermediul paginii sale web și în colaborare cu 3000 de agenții partenere din România și din străinătate.
Pentru mai multe informații și pentru participarea la concurs accesează pagina web a companiei.

(Articol publicitar)