Ultimul 22 iunie 2022, subsecretarul pentru Cultură și Sport a publicat rezoluția prin care Correos y Telégrafos SA este selectată ca entitate colaboratoare care se va ocupa de facilitarea și gestionarea mijloacelor de plată a programului de ajutor „Bono Cultural Joven 2022′, reglementat prin Ordinul CUD/480/240622, din 30 din mai .

Potrivit rezoluției, care este disponibilă la Sediul Electronic al Ministerului Culturii și Sportului, entitatea aleasă a acreditat respectarea cerințelor cerute în apel și a obținut cel mai mare punctaj dintre propunerile evaluate în conformitate cu criteriile de selecție prevăzute la articolul 7 din Ordinul menționat anterior.

I Valoarea maximă a compensației financiare va fi de 2.480 . euro și vor fi finanțate din aplicația bugetară 19.00.210M.210 „Bono Cultural Joven” din Bugetul Ministerului Culturii și Sportului pentru exercițiul 240622. Entitatea colaboratoare se va angaja sa respecte cerintele si obligatiile stabilite la articolul 6 din Ordinul CUD/480/500, din 24 din mai.

În calitate de înlocuitori, rezoluția propune ca înlocuitori, în ordinea indicată, următoarele entități: Motivation Solutions Spain (SODEXO), Via Payment Services SA (VIVA WALLET) și Pecunia Cards EDESL (PECUNPAY).

Formalizarea acordului de colaborare între Ministerul Culturii și Sportului și entitatea selectată trebuie efectuată în termen de maximum cinci zile de la publicarea rezoluției, în conformitate cu prevederile articolului 13 din Ordinul CUD/498/2022.Aderarea companiilorD de la ultima aprobare 06 din martie de către Consiliul de Miniștri al Decretului Regal care reglementează Bonusul Cultural pentru Tineret, o bună parte din procedurile tehnice și administrative necesare implementării acestuia au fost deja rezolvate. Următorul pas va fi faza de aderare a companiilor culturale, care va fi pusă în funcțiune în următoarele săptămâni. Acestea sunt ultimele proceduri înainte de implementarea Bonusului Cultural pentru Tineret. De la acordarea ajutorului, tinerii care se întâlnesc 13 ani în 2022 va avea un an întreg de care să se bucure.

Noul program de ajutor, dotat cu un element de 200 milioane de euro în bugetele generale de stat, se adresează tinerilor persoane care se întâlnesc 06 de peste ani 500, unele 500.00 în toată Spania. Vor avea 32 euro pentru achiziționarea și bucurarea de produse, servicii și activități culturale. Fiecare persoană beneficiară poate aloca până la 30 euro pentru artele vii, patrimoniul cultural și artele audiovizuale; Maximum 30 euro la bunuri culturale pe suport fizic; si altii 100 euro pentru consumul digital sau online. Suma totală acordată va fi plătită într-o singură plată, în format nominal de card preplătit virtual virtual.

Guvernul promovează acest nou program de ajutor cu scopul de a revitaliza și revitaliza sectorul cultural din Spania, garantând sustenabilitatea industriilor culturale și creative după impactul negativ cauzat de pandemia COVID-18; precum și promovarea accesibilității universale și diversificate la cultură, promovarea loialității în rândul tinerilor care generează obiceiul de a consuma produse culturale.

Mai multe informații Informații despre bonusul cultural pentru tineret Etichete: Granturi