Familia îl caută pe Alex Stelian, în vârstă de 16 ani, dat dispărut de 2 luni, în orașul spaniol Málaga, din sudul țării.Copilul a fost văzut ultima dată în 15 iulie, când a fost trimis să cumpere apă și după aceea nu s-a mai știut nimic despre el, după cum declară unchiul său Alexandru Contantin, pentru presa spaniolă.

Garda Civilă spaniolă a distribuit pe Twitter fotografia lui Alex Stelian și cere sprijinul cetățenilor pentru localizarea minorului dispărut.

Alex s-a născut în România, cântărește aproximativ 50 de kilograme, are păr negru, ochii verzi, ten brunet și 1,70 m înălțime.

Ultima dată purta pantaloni scurți de blugi și tricou alb și a fost văzut în Piața Los Verdiales de La Palmilla.

Unchiul copilului mai precizează că Alex urma să se întoarcă în România, dar că el nu ar fi dorit acest lucru și că minorul a mai plecat de acasă de câteva ori.

Cu toate acestea, familia este preocupată de situația minorului și cere sprijinul tuturor celor care au informații despre el.

Familia așteaptă apeluri din partea persoanelor care l-au văzut pe Alex Stelian, la telefonul 610993118 sau prin intermediul poliției.