Inițiative destinate tinerilor, trasee educaționale și spații de agregare și incluziune, unde să fim împreună într-un mod „sănătos”. Aceasta este linia pe care prefectura L’Aquila, autoritățile locale, organele de drept, biroul școlar provincial împreună cu lumea economiei, comerțului și meșteșugului local vor lucra pentru a contracara disconfortul tinerilor de pe teritoriul provinciei, care s-a manifestat recent.din unele episoade examinate astazi de comitetul provincial pentru ordine si siguranta publica prezidat astazi de prefectul Cinzia Torraco.

Pe ordinea de zi, in cadrul unei mai ample examinari a securitatii urbane. atât verificările în principalele locuri de întâlnire pentru tineri, în special în centrele istorice în weekend, cât și politicile care urmează să fie implementate pentru a oferi răspunsuri alternative tinerilor.

În acest punct, în special , au insistat prefectul Torraco, președintele tribunalului pentru minori Cecilia Angrisano și managerul biroului școlar provincial, adunând dorința municipalităților de a planifica într-un mod integrat o serie de inițiative pentru

Pe frontul de supraveghere, verificările capilare continuă, atât zilnic, cât și – intensificate – în weekend, în timp ce se află în derulare pregătirea pactului L’Aquila Safe, la care lucrează prefectura și municipalitate.

# Încântare de a vă cunoaște. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – Roma

Centrală telefonică (+ 39) .4651

Sursa: Concentrează-te pe Vultur disconfortul tinerilor: se studiază spații și inițiative dedicate