Ximo Puig subliniază importanța acțiunilor împotriva regresiei litoralului pentru a profita de potențialul social, de mediu și economic al plajelor

2022//2022

Ximo Puig destaca la importància de les actuacions contra la regressió ...

– Președintele a vizitat lucrările de stabilizare a frontului de coastă și construcția de sculpturi la Almenara, care cuprind atât o investiție a guvernului central alături de cele 6 milioane de euro Ximo Puig destaca la importància de les actuacions contra la regressió ...
– Performanțele sunt în prezent foarte avansate, așa că se așteaptă să se încheie între sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie

Almenara.

Președintele Generalității, Ximo Puig, a subliniat importanța acțiunilor planificate de Ministerul Tranziției Ecologice împotriva regresiei coastei Comunității Valenciane, pentru a profita de potențialul social și economic al acestor zone de coastă cu respectarea maximă a criteriilor de mediu și de sustenabilitate.

Responsabilul Consell a confirmat aceste afirmații în timpul celei de-a doua vizite la lucrările de stabilizare a frontului de coastă și de construcție a scullers care se datorează finalizării Centralului Guvernul către plaja de la Casablanca d’Almenara, care împreună cuprind o investiție de aproximativ 6 milioane de euro.

Ximo Puig a subliniat caracterul „extraordinar de emblematic” al lucrărilor care se execută pe această plajă, pe care, după cum și-a amintit, s-au confruntat cu situații „foarte dificile”, împreună cu „mulți oameni care și-au văzut habitatele” și danii importanți în passeig marítim și am remarcat că, împreună cu miile care urmează să termine la Almenara, au mai fost și alte programe în alte puncte ale litoralului care sunt, de asemenea, douăzeci afectate de eroziune.

Puig a asigurat că aceste lucrări demonstrează că „este posibilă o nouă renaștere a întregii Platja d’Almenara” și reflectă, de asemenea, o modalitate de a proteja coasta în ceea ce privește durabilitatea și posibilele activitatea economică.

Reprezentațiile, care vor începe în luna septembrie a acestui an și au un termen de execuție de un an, sunt în prezent foarte avansate, așa că anticipez că se vor încheia între sfârșit. lunii iunie și începutul lunii iulie.

Aceasta a intervenit în cadrul unei noi strategii elaborate de Guvernul Central pentru adaptarea litoralului pentru a face față regresiei acesteia într-una dintre cele mai pedepsite zone. Mai exact, din cei 3 kilometri de coastă pe care i-a avut localitatea, 1,5 kilometri pierduseră plaja, ambele mării asociate cu faleza și afectau habitate și alte infrastructuri.

Lucrările constau în execuția a patru escullere, la care se adaugă cazarea obiectivelor Llosa și Queralt și o contribuție importantă a localnicilor.