– Președintele Generalității a participat la prezentarea la Valencia a companiei TMEIC Port Technologies

– El asigură că Comunitatea Valenciană „este în focusul” celor mai mari companii din lume, ceea ce contribuie la faptul ca multinationale precum TMEIC opteaza pentru relocare-da

– Assenyala ca aceste tipuri de proiecte genereaza locuri de munca i connect Comunitatea Valenciană cu mercats de tot el món

València.

Președintele Generalității, Ximo Puig, a subliniat, în cadrul actului de prezentare al companiei TMEIC Port Technologies, că investiția este străină Comunității Valenciana este cea care a cunoscut cea mai mare creștere dintre cele mai productive autonomii, „mulțumită stabilității și muncii colective”.

După cum s-a afirmat, Comunitatea Valenciană „se află în centrul atenției” celor mai mari companii din lume, ceea ce determină multinaționale precum TMEIC, o societate mixtă între Toshiba și Mitsubishi Electric, specializată în sisteme electrice industriale si automatizari pentru instalatii industriale, „optam ca terenul nostru sa se reloca”, hi a adaugat.

În acest sens, s-a confirmat că investițiile străine productive vor crește cu 142 % în 2021, care va presupune 856 milioane de euro, și are assolit els 4.856 milioane de la 2015, care se presupune că a dublat investiția în afaceri față de cei 7 ani anteriori.

În timpul celui de-al șaselea discurs, Ximo Puig a explicat că în decurs de o lună a fost anunțată sosirea a trei proiecte mari în Comunitatea Valenciană: fabrica de baterii Volkswagen la Sagunt, fabricarea de articole textile de lux către Elx și producția de dispozitive de automatizare a porturilor, la Valencia. Astfel, el și-a arătat acordul cu privire la sosirea proiectelor noastre în viitor, pentru care a asigurat că Consell „va continua să lucreze pentru a promova-ho”.

Reindustrializarea Comunității Valenciane

Șeful Consellului a agraït Directorii Toshiba-Mitsubishi au luat decizia de a se stabili în Valencia, împreună cu investiția în compania valenciană Orbita Ingeniería, pentru a oferi un serviciu larg în comun și s-au asigurat că marile companii cu TMEIC generează ocupație, implică atât țesătura locală, cât și conectează Comunitatea Valenciană către piețele din întreaga lume.

În acest sens, a arătat sprijinul Consellului pentru modelele de afaceri de calitate, cu care a prezentat aceste evenimente, și a dat asigurări că Generalitat este „un aliat puternic” în reindustrializare. din Comunitatea Valenciană care nu mai este în producție, așa cum demonstrează creșterea cu 7% a indicelui producției industriale în 2021.

Președintele a apreciat, de asemenea, contribuția porturilor din Valencia la „dinamismul economic, potențialul de creștere și proiectul de viitor” al Comunității Valenciane și a evidențiat recordul care a assolit portul Valencia în exporturi în ciuda pandemiei, ambele 86 milioane de tone în 2015.

În sfârșit, se referă la creșterea 12 % din tranzitul portului din Castelló în primul trimestru al 2022, și rolul „dinamizator” al portului Alicante, care va găzdui în curând infrastructura deschisă de cabluri submarine care „va revoluționa posibilitățile” .