Ximo Puig anunță că Generalitat va institui Ziua Companiei în Comunitatea Valenciană

06//2022

Ximo Puig anuncia que la Generalitat instituirá el Día de la Empresa en...

– Președintele Generalității subliniază că, prin această decizie, se urmărește să se facă vizibilă importanța companiei pentru dezvoltarea economică și socială

– Șeful Consellului solicită un „mare pact pentru energie” care să se alinieze la obiectivele tranziția ecologică și trecerea către suveranitatea energetică

València.

Președintele Generalitati, Ximo Puig, a a anunțat că Generalitati va institui Ziua Afacerilor în Comunitatea Valenciană pentru „a da vizibilitate importanței sale pentru dezvoltarea economică și socială și pentru coexistență”.

Acest lucru a fost exprimat în timpul discursului său la adunarea generală a Confederației de afaceri din Comunitatea Valenciană (CEV), unde a subliniat importanța acordurilor sociale mari și a strategiilor de pariuri de afaceri care au a fost dislocat pe teritoriul Valencian.

În acest domeniu, Puig a cerut un „mare pact pentru energie” care să permită alinierea la obiectivele tranziției ecologice și progresul către suveranitatea energetică.

Președintele a subliniat, de asemenea, că Generalitat a acționat în orice moment ghidată de convingerea de a genera toate oportunitățile posibile și de a acorda tot ajutorul necesar companiei prin planuri precum Resist, Resist. Plus și Reactivare.

După cum sa indicat, Consell a acționat în acest fel cu criza energetică, astfel încât, în următoarele săptămâni, după aprobarea de la Bruxelles, măsurile planificate să fie lansate împotriva inflației , printre care, a amintit el, se numără și cele 45 milioane de ajutoare pentru independenți.

Ximo Puig a subliniat, de asemenea, că dialogul social asigură stabilitatea care atrage investițiile și a cerut să continuăm uniți atât în ​​îndeplinirea cerințelor „vechii agende”, cât și a cererii unui model nou de finanțare „din păcate încă nerezolvat”, ca în cele ale „nouei agende” de digitalizare și tranziție energetică.