Sanatatea publica actualizarea bancii de locuri de munca pentru institutii sanitare

23/10/997836

– 35 au fost evaluate.233 cereri depuse în perioada 2 decembrie – martie 31 din 2022
– Odată cu publicarea provizorii scoruri deschide o perioadă de acuzații de 10 zile care se încheie pe 3 iunie
– Aplicațiile depuse începând cu 1 aprilie fac parte din Ediția 19 a pungii și va fi evaluată pe 30 septembrie , care este data limită

Ministerul Sănătății Universale și Sănătății Publice a publicat actualizarea 19ª Ediția Bursei de muncă temporară pentru instituții sanitare, ale cărei listări pot fi consultate pe site-ul Sănătății.

De reținut că Direcția de Sănătate a lansat o nouă procedură în luna decembrie a anului trecut pentru ca listele de angajări temporare să rămână deschise permanent, iar cei care doresc să se înscrie să poată depune o cerere electronică. în orice moment al anului.

De asemenea, pentru a garanta egalitatea în baremul procedurii, se stabilesc două date anuale de actualizare pentru evaluarea meritelor și obținerea cerințelor. Aceasta înseamnă că scorurile membrilor săi sunt actualizate de două ori pe an.

În acest fel, vom trece acum la actualizarea numărului ediției 19 al bursei, al cărei proces a început la 2 decembrie a anului trecut și s-a încheiat în 31 în martie a anului curent. , data limită pentru efectuarea procesului de evaluare și punctare, la care au fost depuse 35.35 cereri de înregistrare sau modificare de merite.

De fapt, în acest moment evaluarea punctajelor tocmai a fost publicată până la 31 din martie (data limită), iar cererile depuse după această dată (de la 1 aprilie) devin parte din Ediția 20 din bursa de muncă temporară, a cărei dată-limită pentru evaluarea cererilor a fost stabilită pentru următoarea 24 din Septembrie.

În acest sens, odată cu publicarea punctajelor provizorii, Ministerul Sănătății deschide un termen pentru a prezenta acuzații de 10 zile care se vor încheia pe 3 iunie.

Înregistrarea la bursă este disponibilă în timpul 24 orelor de zi în 365 zile ale anului pe pagina web a Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, prin DNI electronic, Certificat digital sau Cl @ve. În plus, înscrierea se poate face în maximum trei categorii profesionale diferite și, pentru fiecare dintre ele, în maximum șapte secții de sănătate.

In sfarsit, atat listarile noi la bursa cat si persoanele care doresc sa actualizeze merite trebuie sa depuna dosarul de cerere de inregistrare sau modificare de merite. În acest din urmă caz, nu va fi necesară prezentarea documentației care acreditează cerințe sau merite deja calculate în alte ediții anterioare.

.