– Transportul este finanțat de Generalitat în cadrul acordului de acțiune umanitară dintre Ministerul Cooperării și Creu Roșu pentru a răspunde la urgențe internaționale

– Din Picanya parteixen acest luni fins a Hongria 990 tendals plastics per a response to the humanitar criza din Ucraina și țările învecinate

Creu Roja Creu către Comunitatea Valenciană a trimis un transport de 990 tendals d’emergència din Centrul logistic din Picanya (Valencia) la un centru similar al Federației Internaționale a Semilunii Roșii și a Red Mitja Lluna Roja (IFRC) din Debrecen (Hongria), pentru a răspunde la criză, asistența umanitară acordată Ucrainei și țărilor afectate din mediu inconjurator.

Invidia este finanțată de Generalitat în cadrul Acordului de acțiune umanitară pe care Departamentul de Participare, Transparență, Cooperare și Calitate Democratică și Red Creu îl au de atunci
pentru a răspunde urgențelor internaționale cauzate de conflicte sau dezastre naturale.

Această taxă pe care am călătorit-o cu drumul din Valencia face parte dintr-un ajutor umanitar simultan al Creu Roja Espanyola din mai multe dintre departamentele sale de logistică, în special din Las Palmas de Gran Canaria, Barcelona si Madrid, acest oras este de unde vor pleca doua camioane, trecand prin aceeasi destinatie.

Així mateix, la răspunsul de sprijin la intervenția din Ucraina, Creu Roja plănuiește să aloce fondurile din Convenția de Situații de Urgență semnată de Primăria Elx (Alacant).

Pentru a dona ca răspuns la această urgență, IFRC va înființa orașul regional Magatzem din Hongria, din care ajutoarele sunt distribuite Ucrainei și restului țărilor învecinate. nevoi detectate, și împreună cu restul articolelor contribuite de alte societăți naționale ale Creu Roja, coordonate de Federație.

In total, Creu Roja va trimite in total 5 din diferitele reviste de logistica.104 seturi de bucătărie de familie pentru 5 persoane, 9.900 mantes, i .971 tendale de plastic pentru tăierea penei și a fredului, evaluate la peste un milion de mii de euro.

18 milioane de oameni afectați de conflict

În paralel, Creu Roja Espanyola a desfășurat o campanie pentru obținerea de fonduri care să răspundă nevoilor umanitare ale populației afectate din Ucraina și țările în care vedea Este posibil să se lucreze prin intermediul www.cruzroja.es ( consultați aici), prin intermediul mesajului SMS cu cuvântul UKRANIA al 38088 pentru donarea a 3,000 euro, sau prin BIZUM al 33512, pe lângă canalele tradiționale de transfer bancar și telefon 183 15 183.

Estimată la 18 milioane de persoane afectate de conflictul de bază nevoi de acoperire (igiena, îmbrăcăminte, bucătărie etc.), acces la apă potabilă, îngrijire medicală, protecția și restabilirea contactelor familiale.

Crucea Roșie Ucraineană ajută persoanele afectate de conflict în zonele în care accesul la serviciile de sănătate este limitat, oferind instruire în prim-ajutor și acordând asistență cu echipe mobile de sănătate, atât psihologice cât și psihosociale îngrijire, sprijin donator la mijlocul vârstei sau informații despre artilerie fără exploatare, printre altele.

În zilele cele mai întârziate, Crucea Roșie a salvat multe vii datorită evacuării și asistenței medicale, și mai mult de 30. oamenii au respingere asistență cu articolele d’emergència i alimente; A donat sprijin pentru relocarea în zone mai sigure, cu o atenție specială persoanelor cu dizabilități, și există centre de primire pentru școli și alte clădiri comunitare pentru a găzdui numărul de persoane strămutate.

În paralel, a fost deschisă o linie de serviciu telefonic pentru a oferi suport psihosocial personalului și voluntarilor Ucraïnesa Creu Roja. Toate Societățile Naționale din vechile țări acordă asistență oamenilor care creează granița, cu prezență deosebită a Crucii Roșii în Polonia, România, Slovàkia, Rusia, Moldova, Lituania și Hongria. Crucea Roșie Poloneză, de exemplu, a înființat puncte de îngrijire umanitară în cinci dintre huit locs border habilitats, oferind asistență medicală urgentă, sprijin psihosocial și repartizare temporară acolo cu distribuție de alimente și stres de bază.

Creu Roja nu are in plan deschiderea de centre de colectare a alimentelor, nici medicamente sau alte tipuri de articole. Organizația garantează că oamenii primesc sprijinul de care au nevoie și că acest sprijin continuă în cel mai eficient și eficient mod posibil.

Ar putea fi foarte dificil de clasificat, colectat, transportat și distribuit bunuri precum jaf, alimente, articole de uz casnic, medicamente… Aceste unități răspund dificultăților de transport a logisticii lanțului de aprovizionare într-un scenariu care se schimbă rapid, atât din cauza evoluției conflictului din Ucraina cu strămutarea populației în alte țări, cât și este foarte greu de garantat gestionarea și distribuirea adecvată a mărfurilor și ca acestea să răspundă nevoilor populatie.

Contribuțiile economice la Crucea Roșie sau la alte organizații care răspund solicitărilor de sprijin pentru regiune îmi permit să răspund mai eficient nevoilor populației.

Creu Roja, în aproape anii de conflict, lucrează în regiunea Donbas în îngrijirea populației civile, furnizând articole de primă nevoie, asistență medicală sau lucrează pentru servicii de restaurare essentials, com l’abastament d’agua. Hui dia, prioritatea este de a ajuta populația civilă în momentele de mai multă tensiune și anxietate, aici pentru a ne asigura că aceasta continuă să fie tratată cu umanitate. Sursa :