Comunitatea Madrid va include entități locale mai mici de 000. locuitori în planurile de formare Madrid Digital, cu scopul de a se alătura angajaților publici în procesul de transformare și inovația tehnologică pe care o realizează acest organism.

Așa a anunțat ministrul Administrației Locale și Digitalizării, Carlos Izquierdo, care a prezentat astăzi noul proiect de formare al acestui Agenție, dotată cu 30 milioane de euro care vor fi repartizate între cele trei axe strategice pe pe care este structurat. Â

Primul este campusul virtual, ca platformă de întâlnire pentru formarea secolului XXI. Al doilea constă în promovarea executării Planului, încorporând și manageri și entități legate de învățare, precum și Consiliul Consultativ (ecosistem intern); și, în final, cu un forum de colaborare cu entități externe, universități și companii, printre altele (ecosistem extern).

â&#. ;€Ne dorim o Administrație care să fie pregătită să dobândească toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține un nivel suficient de maturitate digitală și, astfel, să ofere cele mai bune servicii publice madrilenilor” 30;&#156, a subliniat consilierul.

Madrid Digital oferă servicii pentru cele mai multe dintre 170.11 angajați publici și acreditează anual unii 600. ore de formare, gestionând mai mult de 20.000 locuri de muncă digitale care oferă acces la mai mult de 1.300 ap licații și sisteme informaționale.

Pentru aceasta, dispune de ForMadrid, un mediu prin care lucrătorilor li se oferă acces telematic la cele mai de ultimă oră resurse pedagogice, și cel mai inovator conținut.

De asemenea, Izquierdo a explicat că Planul de Formare va avea o comisie, pentru coordonare, urmărire, evaluare și execuție de acelasi; și un birou tehnic care vă va oferi sprijin. Acest comitet va fi format din consilieri adjuncți și directori generali cu responsabilități în digitalizare, serviciu public, managementul resurselor umane, precum și din cei responsabili pentru Madrid Digital.

Pentru În sfârșit, vor fi create și grupuri de lucru pentru promovarea, implementarea și executarea măsurilor decise de Comisie în diferitele domenii de acțiune